Metsäasiantuntijoita Itä-Suomen alueelle

Haemme nyt kahta aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä metsäasiantuntijaa Itä-Suomen alueelle toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Iisalmen tiimiin Juukaan ja Joensuun tiimiin Tuupovaaraan.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat puukaupan teko ja metsäpalveluiden myynti, metsänomistaja-asiakkuuksien hoitaminen ja markkinointi sekä metsäneuvonta.

Tarjoamme monipuolisen, haastavan ja palkitsevan työtehtävän, jossa pääset kehittämään omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin ja esimiehen tuella. Metsäasiantuntijana teet merkityksellistä työtä uusiutuvien tuotteiden valmistusketjussa.

Odotamme hakijoilta soveltuvaa metsäalan koulutusta ja kokemusta vastaavista puunhankinnan tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, nopeaa päätöksentekokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 25.9.2020 mennessä alla olevien linkkien kautta.

Juuka: https://storaenso.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=011795&lang=fi

Tuupovaara: https://storaenso.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=011794&lang=fi

Lisätietoja tehtävistä antavat: Iisalmen tiimin ostopäällikkö Janne Smolander, p. 040 673 7513, Joensuun tiimin ostopäällikkö Antti Rantanen, p. 040 351 8973 ja aluejohtaja Heidi Hämäläinen, p. 0400 983 863.

Rekrytointiprosessiin ja hakemuksen jättämiseen liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointispesialisti Tiina Valannolle, p. 050 518 5564, tiina.valanto@storaenso.com. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Tehtäviin valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Työllistämme noin 25 000 henkilöä yli 30 maassa. Osakkeemme noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (STEAV, STERV) ja Nasdaq Stockholm AB:ssä (STE A, STE R).

Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Vuoden 2020 alussa toimintansa aloittanut Forest-divisioona käsittää Stora Enson metsäomaisuuden Ruotsissa ja 41 prosentin osuuden Tornatorista, jonka metsäomaisuus sijaitsee pääosin Suomessa. Divisioonaan kuuluvat lisäksi puunhankintatoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa. Divisioonan keskeiset painopistealueet ovat vastuullinen metsänhoito, kilpailukykyinen puunhankinta Stora Enson tehtaille ja innovaatiot. Merkittävänä biotalouden toimijana puunsaanti on Stora Ensolle ratkaisevan tärkeä kilpailuetu. Stora Enso on yksi maailman suurimpia yksityisiä metsänomistajia.

Katso, mihin kaikkeen puu pystyy:
https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s

Seuraa meitä
Instagram @storaensoworld
Facebook www.facebook.com/storaenso/
LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/

Lisätietoja antaa

Tiina Valanto
tiina.valanto@storaenso.com
0505185564