Metsäasiantuntijoita, Kaakkois-Suomi

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisuutta? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko tulla osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä?

Haemme kahta metsäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Kaakkois-Suomen alueelle

Haemme kahta metsäasiantuntijaa, Kaakkois-Suomen alueelle. Työsi sisältää sekä toimistotyötä, jota voi tehdä pääosin etänä ja myös matkatyötä omalla toimialueellasi. Tapaat asiakaskäynneilläsi maastossa metsänomistajia ja muita yhteistyötahoja. Työssäsi matkustat vastuullasi olevalla puunkaupan toimialueella. Puunkorjuussa ja toimitusten hoidossa teet yhteistyötä yhtiömme muiden toimihenkilöiden kanssa.

Liikut mielelläsi metsäasioilla ja -palstoilla. Koet, että sinulla on asioihin ratkaisukeskeinen, sujuva asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot. Keskustelet mielelläsi oma-aloitteisesti asiakkaidemme, metsänomistajien kanssa.

Mitä toivomme sinulta: 

 • Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa
 • Aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivista tehtävistä
 • Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.
 • Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen metsistä, bioenergiasta ja metsätaloudesta.
 • Sanavalmiutta ja sosiaalista asennetta.
 • B-ajokortti ja oma auto käytössä.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja -haluinen sekä keskusteleva. Olet oma-aloitteinen ja kartoitat vastuualueesi uusia ja jo tunnetumpia asiakkaita. Toimit jatkuvassa yhteistyössä tiimisi kanssa ja olet tavoitteellinen, sinnikäs ja itseohjautuva.

Mitä tarjoamme

 • Näköalapaikan Suomen johtavassa energiapuun hankintayhtiössä.
 • Mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan.
 • Monipuolisen tehtävän ja vastuun omasta puunhankinta-alueesta.
 • Kilpailukykyiset työsuhteen edut ja joustavan etätyömahdollisuuden.
 • Hyvät työterveyspalvelut.
 • Nuorekkaan ja aktiivisen työyhteisön.

Heräsikö mielenkiintosi?

Haluatko olla mukana kehittyvässä puuenergia liiketoiminnassa? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.9.2023.  Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten haethan pikimmiten. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Poolia toimii Laanian rekrytointikumppanina. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä rekrytointikonsultti Elina Leskiseen (elina@poolia.fi & 020 7290 835) ja Tarja Laaksoon (tarja@poolia.fi & 020 7290 837).

Täytä hakemuslomake tällä sivulla.

Työnantajan kuvaus

Laania Oy

Me Laanialla autamme metsänomistajia metsäomaisuuden arvon kasvatuksessa ja raaka-aineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi tai metsäteollisuuden raaka-aineeksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme luotettava, vakaa ja paikallinen kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme.

Meitä laanialaisia on jo reilut 100 henkilöä tekemässä 150 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa.

https://laania.fi/

Lisätietoja antaa

Elina Leskinen, Tarja Laakso
elina@poolia.fi
020 7290 835 tai 020 7290 837