Metsäasiantuntijoita Kuhmon ja Sotkamon alueelle

Oletko uusista haasteista kiinnostunut metsäalan ammattilainen? Haemme kahta aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä metsäsiantuntijaa toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Kuhmon, Sotkamon, Ristijärven ja Hyrynsalmen alueelle. Työskentelet Kuhmon, Sotkamon tai Ristijärven toimistolta käsin osana Kainuun tiimiä.
Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.  

Metsäasiantuntijana teet tärkeää työtä uusiutuvien materiaalien valmistusketjussa ja hoidat metsänomistaja-asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti. Tehtäviisi kuuluvat metsäneuvonta, puukaupan teko ja metsäpalveluiden myynti sekä leimikoiden ja metsäpalveluiden suunnittelu tietojärjestelmään. Vastaat ostojen suunnittelusta sekä puukaupan ja metsäpalveluiden markkinoinnista alueellasi. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat asiakkuuksien hallintajärjestelmän ylläpito, asiakasohjelman hallinta sekä jälkimarkkinointi. Vastuullesi kuuluu myös mittaustodistusten teko ja jälkitarkastus.

 

Terveiset tulevalta tiimiltäsi 

”Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen metsäasiantuntijan työtehtävän puunhankinnan ytimessä. Metsäasiantuntijan työssä korostuu oma aktiivisuus, myyntitaidot sekä ammatillinen osaaminen. Kainuussa meillä on yhteen hiileen puhaltava ja ammattitaitoinen tiimi hoitamassa asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti. Tervetuloa uusiutuvien materiaalien yhtiöön – Stora Ensoon!”

 

Millaista osaajaa etsimme?     

Tehtävässä onnistuminen edellyttää työkokemusta metsäalalta. Osaamisesi pohjana ovat metsäalan opinnot. Tehtävän hoitamista tukevat itsenäinen työskentelyote ja itseohjautuvuus. Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa ja arvostamme kehittämismyönteistä otetta työhön sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme?    

Liittymällä joukkoomme pääset aidosti edistämään uusiutuvaa ja vastuullista tulevaisuutta, sillä uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan fossiilisista raaka-aineista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Tehtävämme on tärkeä, sillä ilman puuta ei ole Stora Ensoa. Meillä sinä olet oman työsi paras asiantuntija. Luotamme siihen, että toisiamme kuuntelemalla löydämme parhaat tavat toimia ja kehittyä. Kansainvälisestä yhtiöstä löytyy mielenkiintoisia urapolkuja, ja meillä sinulla on aina tilaa kasvaa. Meille on tärkeintä, että jokainen meistä pääsee terveenä kotiin joka päivä. Siksi tuemme fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi.

 

Kuinka voit hakea tehtävää?     

Voit lähettää meille hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta: https://storaenso.wd3.myworkdayjobs.com/Stora_Enso_site_opportunities/job/Kuhmo/Metsasiantuntijoita-Kuhmon-ja-Sotkamon-alueelle_JR100839-1. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 2.4. mennessä.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä ostopäällikkö Joel Sahlmaniin, p. 0406609702, joel.sahlman@storaenso.com, tai rekrytointiasiantuntija Tiina Valantoon, p. 050 518 5564, tiina.valanto@storaenso.com.

Tehtävästä riippuen saatamme rekrytointiprosessin aikana kutsua sinut videohaastatteluun ja/tai soveltuvuusarviointiin. Rekrytointiprosessiimme saattaa kuulua myös tausta-, referenssi- ja terveystarkastuksia sekä huumausainetesti. Voit lukea lisää rekrytointiprosessistamme urasivuiltamme.

 

Tervetuloa työskentelemään uusiutuvien materiaalien yritykseen!          

Stora Enson Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Ne ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden ja Baltian toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

 

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja edistää parempaa päätöksentekoa. Tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä antavat meille mahdollisuuden uusiin näkökulmiin ja ajattelutapamme haastamiseen. Työskentelemme aktiivisesti lisätäksemme monimuotoisuutta ja toivotamme tervetulleeksi erilaiset hakijat. Stora Enso on tasa-arvoinen työnantaja ja noudattaa syrjimisen vastaisia käytäntöjä.

Katso videomme: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t 

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali- ja puutuoteteollisuuden uusiutuvien tuotteiden toimittaja osana globaalia biotaloutta. Stora Enso on myös yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Vastuullisuus on keskeinen osa Stora Enson liiketoimintastrategiaa ja liiketoimintakäytäntöjä. Stora Enso edistää muutosta kohti biopohjaista kiertotaloutta kolmella alueella, joilla meillä on suurin vaikutus ja mahdollisuudet: ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuus ja kiertotalous. Vähähiilisillä ja kierrätettävillä puukuitupohjaisilla tuotteillamme autamme asiakkaitamme vastaamaan uusiutuvien ympäristöystävällisten tuotteiden kysyntään.

Lisätietoja antaa

Joel Sahlman
joel.sahlman@storaenso.com
0406609702