Metsäasiantuntijoita, Lieksa ja Nurmes

Haemme nyt aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä metsäasiantuntijoita toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Lieksan ja Nurmeksen toimipisteisiin.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Keskeisiä työtehtäviäsi metsäasiantuntijana ovat:

•    Puukauppa ja metsäpalveluiden myynti
•    Markkinointi ja metsänomistaja-asiakkuuksien hoitaminen
•    Metsäneuvonta

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen, haastavan ja palkitsevan työtehtävän, jossa pääset kehittämään omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin ja esihenkilön tuella. Metsäasiantuntijana teet merkityksellistä työtä uusiutuvien tuotteiden valmistusketjussa.

Tehtävävaatimukset

Odotamme hakijoilta soveltuvaa metsäalan koulutusta ja kokemusta vastaavista puunhankinnan tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, nopeaa päätöksentekokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 24.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävistä antavat:

Ostopäällikkö, Antti Rantanen, p. 040 351 8973
Ostopäällikkö, Janne Smolander, p. 040 673 7513
Aluejohtaja Heidi Hämäläinen, p. 040 0983 863.

Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointispesialistille Sami Mentulalle, sami.mentula@storaenso.com. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

https://jobs.storaenso.com/job/Lieksa-Mets%C3%A4asiantuntijoita%2C-Lieksa-ja-Nurmes/738330502/

Jos tehtävän vastaanottaminen edellyttää työhöntulotarkastusta, sisältää tarkastus myös huumausainetestin.

Vuoden 2020 alussa toimintansa aloittanut Forest-divisioona käsittää Stora Enson metsäomaisuuden Ruotsissa ja 41 prosentin osuuden Tornatorista, jonka metsäomaisuus sijaitsee pääosin Suomessa. Divisioonaan kuuluvat lisäksi puunhankintatoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa. Divisioonan keskeiset painopistealueet ovat vastuullinen metsänhoito, kilpailukykyinen puunhankinta Stora Enson tehtaille ja innovaatiot. Merkittävänä biotalouden toimijana puunsaanti on Stora Ensolle ratkaisevan tärkeä kilpailuetu. Stora Enso on yksi maailman suurimpia yksityisiä metsänomistajia.