METSÄASIANTUNTIJOITA PUUNHANKINTAAN

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Meillä on yli viidenkymmenen vuoden kokemus puunjalostuksesta. Sahat ja jatkojalostuslaitoksemme sijaitsevat maan parhailla puuraaka-ainealueilla Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa. Oulussa meillä on painekyllästyslaitos.

Liikevaihtomme on noin 200 miljoonaa euroa vuodessa. Tuotteistamme noin 80 % menee vientiin. Meillä työskentelee noin 420 alan ammattilaista. Koko tuotantoketju aina puunhankinnasta sahaukseen ja jatkojalostukseen ovat saman toimijan hallussa. Lisätietoja osoitteessa www.polkky.com.

Haemme Puolangan, Kajaanin (+Paltamo ja Vaala) sekä Ranuan ostoalueille

METSÄASIANTUNTIJOITA PUUNHANKINTAAN

Toimenkuvaasi kuuluu puun hankintaan liittyvät tehtävät kuten puunosto yksityisiltä metsänomistajilta sekä puun korjuun ja puukuljetuksien valvonta alueellasi.

Pystyt organisoimaan päivittäisen työn muuttuvassa ympäristössä, pitäen langat tiukasti käsissäsi. Näet suuremman päämäärän taustalla ja suhtaudut työn kehittämiseen innokkaasti ja päämäärätietoisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, paineensietokykyä, organisointitaitoja sekä päätöksentekokykyä. Tärkeintä meille on kuitenkin aito halusi oppia uutta, kehittävä asenne ja aktiivinen ote työhön.

Asemapaikkasi voi olla Puolangalla, Kajaanissa, Paltamossa, Vaalassa tai Ranualla. Työ tulisi ottaa vastaan 5.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme sopivan haasteellisen, mielenkiintoisen ja itsenäisen asiantuntijatehtävän. Pääset loistopaikalle kansainväliseen organisaatioon, jossa saat hyödyntää osaamistasi täydellä teholla. Saat käyttöösi osaavan tiimin tuen ja modernit työvälineet ja järjestelmät. Saat työhösi kattavan koulutuksen ja perehdytyksen käytännön työhön kokeneilta metsäalan ammattilaisilta. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa sellaiseksi.

Tartu haasteeseen ja kasvata vahvat juuret pohjoiseen!

Hakijalta odotamme:
-Soveltuvaa metsäalan koulutusta
-Valmiutta työmatkoihin
-Sujuvaa suullista ja kirjallista viestintää (suomi & englanti)
-Hyviä vuorovaikutus-, tiimityöskentely- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä kehittää toimintamalleja
-Itseohjautuvaa ja tavoitteellista työotetta sekä avointa lähestymistä muuttuviin haasteisiin
-Kykyä käyttää nykyaikaisia prosessiohjelmistoja ja tietotekniikkaa.

Me tarjoamme:
-Monipuolisen, sopivasti haastavan ja ainutlaatuisen tehtävän vientiteollisuuden parissa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja kasvaa ammattilaiseksi
-Vakituisen työsuhteen perheomisteisessa ja kansainvälisesti toimivassa yrityksessä, jolla on pitkä historia ja vahva paikka alallaan
-Kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen
-Mahtavat työkaverit, lämpimän vastaanoton sekä välittömän työkulttuurin
-Viihtyisän työympäristön luonnonkauniissa maisemissa
-Hyvät työsuhde-edut kuten laadukkaan työterveyshuollon, liikunta- ja hyvinvointiedut sekä hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Eduksi katsomme:
-Soveltuvan metsäalan työkokemuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
metsäjohtaja Jani Jaakkola, jani.jaakkola@polkky.fi, puh. +358 400 926 584.

Täytä hakemus