Metsäasiantuntijoita (Savo/Kainuu)

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisuutta? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko tulla osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Haemme kahta metsäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Pohjois-Savon/Kainuun alueelle.

Työtehtävät

Haemme kahta metsäasiantuntijaa puunhankinnallisiin tehtäviin, Pohjois-Savon ja Kainuun alueille. Työsi sisältää sekä toimistotyötä, jota voi tehdä osin etänä, että matkatyötä omalla toimialueellasi. Tapaat asiakaskäynneilläsi maastossa metsänomistajia ja muita yhteistyötahoja. Puunkorjuussa ja toimitusten hoidossa teet yhteistyötä Laanian muiden toimihenkilöiden kanssa.

Liikut mielelläsi metsässä. Koet, että sinulla on asioihin ratkaisukeskeinen, sujuva asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot. Keskustelet mielelläsi oma-aloitteisesti asiakkaidemme, metsänomistajien kanssa.

Mitä toivomme sinulta: 

 • Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa
 • Aiempaa kokemusta puunhankinnan kaupallisista tai operatiivisista tehtävistä
 • Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.
 • Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen metsistä, bioenergiasta ja metsätaloudesta.
 • Sanavalmiutta ja sosiaalista asennetta.
 • B-ajokortti ja oma auto käytössä.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja -haluinen sekä keskusteleva. Olet oma-aloitteinen ja kartoitat vastuualueesi uusia ja jo tunnetumpia asiakkaita. Toimit jatkuvassa yhteistyössä tiimisi kanssa ja olet tavoitteellinen, sinnikäs ja itseohjautuva.

Mitä tarjoamme

 • Näköalapaikan Suomen johtavassa energiapuun hankintayhtiössä.
 • Mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan.
 • Monipuolisen tehtävän ja vastuun omasta puunhankinta-alueesta.
 • Kilpailukykyiset työsuhteen edut ja joustavan etätyömahdollisuuden.
 • Hyvät työterveyspalvelut.
 • Nuorekkaan ja aktiivisen työyhteisön.

Heräsikö mielenkiintosi?

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 22.9.2023. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten haethan pikimmiten. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Poolia toimii Laanian rekrytointikumppanina. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä rekrytointikonsultti Elina Leskiseen (elina@poolia.fi & 020 7290 835) tai Tarja Laaksoon (tarja@poolia.fi & 020 7290 837).

Täytä hakemuslomake tällä sivulla.

 

Työnantajan kuvaus

Laania Oy

Me Laanialla autamme metsänomistajia metsäomaisuuden arvon kasvatuksessa ja raaka-aineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi tai metsäteollisuuden raaka-aineeksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme luotettava, vakaa ja paikallinen kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme.

Meitä laanialaisia on jo reilut 100 henkilöä tekemässä yli 100 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa.

https://laania.fi/

Lisätietoja antaa

Elina Leskinen, Tarja Laakso
elina@poolia.fi
020 7290 835 tai 020 7290 837