Metsäbiotalouden digiasiantuntija

Haemme metsäbiotalouden digiasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Asiantuntija tulee toimimaan asiantuntijaprojekteissa projektipäällikkönä sekä projektiryhmän jäsenenä. Painopisteinä projekteissa tulevat olemaan metsäbiotalouden digitaaliset ratkaisut sekä metsävarat. Palveluiden kehitys, myynti ja markkinointi kuuluvat asiantuntijan työhön.

Odotamme:
Tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työkokemusta ja substanssi-osaamista metsäbiotalouden digitaalisista ratkaisuista sekä metsävaratiedon käyttöön liittyvää osaamista. Odotamme hakijalta aktiivisuutta, joustavuutta, tiimityökykyä, asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Arvostamme:
erinomaisia IT-taitoja, halukkuutta digiasioiden kehittämiseen, kokemusta verkkokoulutuksista sekä käytännön metsätalouden osaamista.

Tarjoamme:
Mielenkiintoisen ja haastavan työn mukavassa työyhteisössä sekä kilpailukykyiset edut.

Toimipaikka:
Tapion toimisto, joka sijaitsee Helsingin Pasilassa

Palkkaus:
Lisää hakemukseen palkkatoive.

Työn aloitus:
Työ alkaa 1.4.2017 tai sopimuksen mukaan.

Hakeminen:
Jos uskot olevasi etsimämme asiantuntija, lähetä hakemus osoitteeseen tapio@tapio.fi viimeistään perjantaina 12.2.2017 ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi. Viestin otsikkoon kirjoitetaan Metsäbiotalouden digiasiantuntija.

Työnantajan kuvaus

TAPIO on metsäbiotalouden osaavin ja halutuin kumppani, joka tarjoaa luotettavaa tietoa ja tehokkaita ratkaisuja metsäbiotalouteen. TAPIOlla on yli 100 vuoden koke-mus ja vahva rooli tehokkaan ja kestävän metsien hoidon, käytön ja metsäsuunnitte-lun kehittämisessä sekä metsiin liittyvissä talous- ja politiikkakysymyksissä. Konsernin toiminta kattaa konsultoinnin, koulutuksen, auditoinnin ja tuotteet metsäomaisuuden hallintaan sekä mediatuotteet ja metsäpuiden siementuotannon. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy, tytäryhtiöt Tapio Silva Oy ja Metsäkustannus Oy.

Lisätietoja antaa

Tapio Silva Oy:n toimitusjohtaja Olli Äijälä 31.1.2017 kello 13.00-14.30 sekä 6.2.2017 kello 13.00-14.30 numerossa 040 582 9676.
tapio@tapio.fi
040 582 9676