Metsäbiotalouden kestävyysasiantuntija

Haemme metsäbiotalouden kestävyysasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Asiantuntija tulee toimimaan asiantuntijaprojekteissa projektipäällikkönä sekä projektiryhmän jäsenenä. Palveluiden kehitys, myynti ja markkinointi kuuluvat asiantuntijan työhön.

Odotamme:
Tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden työkokemusta. Substanssiosaamista metsän- ja luonnonhoidosta ja metsätalouden kestävyyskysymyksistä. Odotamme hakijalta aktiivisuutta, joustavuutta, tiimityökykyä, asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Arvostamme ilmastomuutoksen vaikutukset metsiin ja metsätalouteen -aiheen tuntemista sekä digiosaamista.

Tarjoamme:
Mielenkiintoisen ja haastavan työn mukavassa työyhteisössä sekä kilpailukykyiset edut.

Toimipaikka:
Tapion toimisto, joka sijaitsee Helsingin Pasilassa

Palkkaus
Lisää hakemukseen palkkatoiveesi

Työn aloitus
Työ alkaa 1.4.2017 tai sopimuksen mukaan.

Hakeminen
Jos uskot olevasi etsimämme asiantuntija, lähetä hakemus osoitteeseen tapio@tapio.fi viimeistään perjantaina 12.2.2017 ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi. Viestin otsikkoon kirjoitetaan Metsäbiotalouden kestävyysasiantuntija.

Työnantajan kuvaus

TAPIO on metsäbiotalouden osaavin ja halutuin kumppani, joka tarjoaa luotettavaa tietoa ja tehokkaita ratkaisuja metsäbiotalouteen. TAPIOlla on yli 100 vuoden kokemus ja vahva rooli tehokkaan ja kestävän metsien hoidon, käytön ja metsäsuunnittelun kehittämisessä sekä metsiin liittyvissä talous- ja politiikkakysymyksissä. Konsernin toiminta kattaa konsultoinnin, koulutuksen, auditoinnin ja tuotteet metsäomaisuuden hallintaan sekä mediatuotteet ja metsäpuiden siementuotannon. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy, tytäryhtiöt Tapio Silva Oy ja Metsäkustannus Oy.

Lisätietoja antaa

Tapio Silva Oy:n toimitusjohtaja Olli Äijälä 31.1.2017 kello 09.00-10.30 sekä 6.2.2017 kello 09.00-10.30 numerossa 040 5829676.
tapio@tapio.fi
040 582 9676