Metsäenergia-asiantuntija

Haemme metsäenergia-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Metsänhoitoyhdistys Lounametsä on johtava yksityismetsätalouden toimija läntisessä Varsinais-Suomessa ja eteläisessä Satakunnassa 21 kunnan alueella. Palvelemme toimialueemme 10 000 metsänomistajaa ja ajamme heidän etujaan. Lisätietoja: www.mhy.fi/lounametsa

Mhy Lounametsän omistama Lounapuu Oy on energiapuukauppayhtiö, joka ostaa energiapuuta sekä korjaa, myy ja toimittaa sen edelleen hakkeena ja rankana lämpö- ja voimalaitoksille, energiayrittäjille ja maatiloille. Lounapuu ostaa toimihenkilöpalvelut Mhy Lounametsältä. Lounapuu toimittaa energiaa noin 350 GWh, ja sen liikevaihto on noin 7 milj. €.

Tehtävässäsi vastaat Lounapuu Oy:n energiapuun hankinnasta, puunkorjuun ja -toimitusten ohjaamisesta, varastojen hallinnasta sekä laskutuksesta ja raportoinnista. Työskentelet toisen metsäenergia-asiantuntijan kanssa työparina. Luemme eduksi kokemuksen metsäenergian hankinnasta ja logistiikasta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen aktiivisesti toimintaansa kehittävässä metsänhoitoyhdistyksessä, mukavan työyhteisön ja hyvät työsuhde-edut. Palkkaus YT-METO TES / palkkatoive. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Odotamme Sinulta:

  • Metsäalan koulutusta ja yksityismetsätalouden tuntemusta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Määrätietoista asennetta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Halua oppia metsäenergian hankinnan ammattilaiseksi
  • Vahvaa tietoteknistä osaamista (karttasovellukset, Excel)

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäenergia-asiantuntija Valtteri Katunpää (puh. 050 443 3360, valtteri.katunpaa@mhy.fi).

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 10.11.2019 mennessä sähköpostitse: tanja.reunanen@mhy.fi