Metsäesihenkilö

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme METSÄESIHENKILÖKSI vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtäviä ovat puunkorjuun, metsänviljelyn ja -hoitotöiden toteutus sekä niihin liittyvät työjohdolliset tehtävät. Toimialueena on Hämeenlinnan seutu ja mahdollisesti myös Kuhmoinen. Toimipaikkana Hämeenlinna, Tuulos tai Kuhmoinen. Toimialue ja -paikka tarkentuvat valittavat henkilön mukaan. Tehtävässä menestyminen tarkoittaa metsänhoito- ja puunkorjuupalvelujen toteuttamista onnistuneesti yhteistyössä metsätyöntekijöidemme ja sopimusyrittäjiemme kanssa.

Edellytämme hakijalta hyvää yksityismetsätalouden tuntemusta ja soveltuvaa koulutusta, esim. metsätalousinsinööri, AMK. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus Metsänhoitoyhdistyksessä, puunkorjuusta ja työjohdollisista tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää organisointikykyä, itsenäistä ja aktiivista otetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkkauksen, mukavan työympäristön, joustavan työajan, liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja mahdollisuuden etätyöhön.

Työyhteisömme kostuu kokeneista pitkään työsuhteessa olleista rautaisista ammattilaisista ja nuorista uusimman tiedon omaavista kyvyistä. Toimihenkilöstömme muodostavat kolme metsäasiantuntijatiimiä, joissa jokaisessa työskentelee yksi metsäesihenkilö. Työskentelykulttuurimme on avoin, positiivinen ja jokaisen työtä tukeva. Tuet omalta osaltasi tämän toteutumista.

Hakemus, ansioluettelo, oma esittelyvideo ja palkkatoive kannattaa toimittaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaihin 11.6.2023 klo 16:00 mennessä linkin kautta: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2849686-mhy-kanta-hame-metsaesihenkilo . Käynnistämme haastattelut sitä mukaan, kun soveltuvia hakemuksia saapuu. Työskentelyn voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja rekrytointiasiantuntija Irene Hiedanpäältä p. 050 320 9854 pe 26.5. ja to 1.6. klo 14–16 tai hakemuksen jätettyäsi sähköisesti rekrytointijärjestelmän kautta.

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Kanta-Häme on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Tutustu meihin tarkemmin:  www.mhy.fi/kanta-hame

Lisätietoja antaa

Irene Hiedanpää
050 320 9854