Metsäesimiehet puun ostoon ja työmaiden toteukseen

Ootko sie todellinen karjalainen kauppamies – aina puukaupat mielessä?

Haemme metsäesimiestä puun ostoon

Tehtävässä pääset ostamaan puuta Karjalan Puukaupoille ja huolehtimaan korjuun onnistumisesta.

Toimipisteesi voi sijaita millä tahansa Mhy Pohjois-Karjalan toimistolla.

Lue lisää ja lähetä hakemus:
https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2301282-mhy-pohjois-karjala-metsaesimies-puun-ostoon

———————————————————————–

Ootko sie se oikea Metsäesimies meidän pohjoiseen tiimiin?

Tehtävässä vastaat ennen kaikkea metsänhoitotyömaiden toteutuksesta omalla alueellasi maakunnan pohjoisosissa, mutta pääset myös ostamaan puuta Karjalan Puukaupoille ja huolehtimaan korjuun onnistumisesta.

Toimipisteesi sijaitsee ensisijaisesti Nurmeksessa, mutta joku muukin Mhy Pohjois-Karjalan toimisto Joensuussa tai sen pohjoispuolella voi tulla kyseeseen.

Lue lisää ja lähetä hakemus:
https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2301146-mhy-pohjois-karjala-metsaesimies

Ja oisko meijän Mhy se oikea työpaikka siulle? 

Metsäalan koulutus ja kokemus vastaavista töistä ovat etu kyseisten tehtävien hoitamisessa, mutta emme karsasta soveltuvaa osaamista joltain muultakin alalta, esimerkiksi logistiikan parista. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla pitkää kokemusta, mutta sinun pitää olla innokas oppimaan uutta ja halukas kehittymään! Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja sinulla pysyvät ”narut hyvin hyppysissä” tehtäviesi hoidossa. Hyvä vuorovaikutus on tehtävien hoidossa tärkeää ja sinun pitääkin tulla hyvin toimeen tiimisi, urakoitsijoiden sekä metsätyöntekijöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle vakinaisen työsuhteen sekä monipuolisen, mielenkiintoisen ja osaamisesi mukaan kehittyvän työtehtävän eteenpäin katsovassa isossa metsänhoitoyhdistyksessä. Hyvien työsuhde-etujen lisäksi tarjolla vielä mukavat työkaverit, hyvät urakoitsijat ja huiput metsänomistajat! Näemme etätyöt mahdollisuutena, joten tekemisen ei tarvitse olla aina paikkaan sidottua.

Työt saat aloittaa heti, kun sinulle sopii.

 

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala on yksi maakunnan merkittävimmistä metsätalouden toimijoista. Tarjoamme metsänomistajille laadukkaita ja monipuolisia palveluja Pohjois-Karjalassa sekä Uukuniemen alueella Etelä-Karjalassa. Tytäryhtiömme Karjalan Metsätilat Oy LKV ostaa ja korjaa puuta koko toimialueellamme nimellä Karjalan Puukaupat. Lue lisää Mhy.fi/pohjois-karjala

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävistä antavat johtaja Harri Välimäki p. 050 379 9112 tai operaatiopäällikkö Ville Maksimainen p. 040 015 1802. Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@mhy.fi