METSÄJOHTAJA

Koskitukki Oy

METSÄJOHTAJA

Haemme ammattitaitoista Metsäjohtajaa vastaamaan Koskitukin puunhankinnasta ja biopolttoaineliiketoiminnasta.

Edellytämme sinulta laaja-alaista liiketoimintakentän osaamista, hyviä johtamistaitoja, metsä- tai kaupallisen alan tutkintoa sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus liiketoiminnan ja prosessien kehittämisestä katsotaan eduksi. Toimit myös Koskisen konsernin johtoryhmän jäsenenä.

Arvostamme hyviä neuvottelutaitoja, paineensietokykyä ja ryhmätyötaitoja. Puhut sujuvasti englantia, ja mahdollisesti myös venäjää. Tehtävässä pääset vaikuttamaan uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoon Koskitukilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR- ja viestintäjohtaja Minna Luomalahti, minna.luomalahti@koskisen.com, 040 5534 332.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 21.9. mennessä konsernin verkkosivujen kautta www.koskisen.fi/tyopaikat.

Työnantajan kuvaus

Koskisen konsernin puunhankinnasta huolehtiva Koskitukki Oy tunnetaan hankinta-alueellaan luotettavana puunostajana. Puunhankinnan ohella Koskitukki toimittaa metsästä sekä puunjalostuksen sivutuotteista valmistettuja biopolttoaineita Etelä-Suomen voimalaitoksille ja Koskisen tehtaille. Vuosittain Koskitukki hankkii n. 2 milj. kuutiota puuta ja toimittaa yli 500 GWh:a biopolttoaineita ulkoisille asiakkailleen. Koskisen konsernin perheyritys työllistää lähes 1100 ihmistä ja vuonna 2016 liikevaihto oli 264 milj. euroa.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa HR- ja viestintäjohtaja Minna Luomalahti,
minna.luomalahti@koskisen.com
040 5534 332