METSÄKIINTEISTÖVÄLITTÄJÄ, PUUNOSTAJIA

Oletko sinä uudella tavalla metsäalasta ajatteleva LKV osaaja?

Roolisi tiimissämme

Toimialueemme laajentuessa LKV-tiimimme tarvitsee vahvistusta ja haemmekin nyt metsäasiantuntijaa toimimaan pääasiassa metsätilavälityksen ja myynnin tehtävissä. Toimialue uudelle tekijälle tulee sijoittumaan akselille Pohjois-Pohjanmaa – Pohjois-Savo – Pohjois-Karjala – Etelä-Kainuu. Suosimme etätyömahdollisuuksia.

Tarvittavat taidot

Tehtävään sopivalla henkilöllä on metsäalan ja kiinteistövälityslain (LKV) asiantuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme myös aktiivista markkinointi- ja palveluhenkisyyttä sekä metsäverotuksen asiantuntemusta. Asiakaslähtöisessä ja nopeatempoisessa työssä tarvitaan sosiaalista pelisilmää ja taitoa rakentaa luottamuksellisia henkilösuhteita. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tiimiin mukaan

Asioimme päivittäin lukuisien metsänomistaja-asiakkaiden ja metsäalan ammattilaisten kanssa. Ketterässä ja nuorekkaassa metsäpalveluyrityksessä on helppoa päästä vaikuttamaan sekä nauttimaan monipuolisesta ja innostavasta työstä.

Oletko sinä uudella tavalla metsäalasta ajatteleva Puunostaja ja metsäpalveluiden myyjä?

Roolisi tiimissämme

Toimialueemme laajentuessa puukauppa ja metsäpalvelun myyntitiimimme tarvitsee vahvistusta joukkoon. Haemme metsäasiantuntijoita toimimaan puunoston ja metsäpalveluiden myynnin tehtävissä. Toimialue tulee sijoittumaan Pohjois-Pohjanmaa – Pohjois-Savo – Pohjois-Karjala – Etelä-Kainuu – Ylä-Kainuu alueille. Suosimme etätyömahdollisuuksia.

Tarvittavat taidot

Työn toimenkuva koostuu asiakaslähtöisestä myynnin tuloksellisesta toiminnasta. Sinulla on aikaisempaa kokemusta puunoston ja metsäpalveluiden tehtävistä. Myynti- ja markkinointiosaaminen sekä niiden ymmärtäminen edesauttavat sinua onnistumaan tehtävässä.

Tiimiin mukaan

Arvostamme laadukasta asiakaspalvelua, joka on mahdollista ajankäytön hallinnalla uuden asiakasportaalin ansiosta. Itsenäinen työskentely soveltuu sinulle ja koet olevasi mukana yhteistä innovatiivista menestystämme.

Hakuohjeet

Lisätietoja LKV-tehtävästä antaa vastaava välittäjä Paula Kemppainen. Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen paula.kemppainen@metsatkuntoon.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi ja ansioluettelosi.

Lisätietoja puunostajan tehtävästä antaa Paavo Sutinen. Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen paavo.sutinen@metsatkuntoon.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi ja ansioluettelosi.

Molempia tehtäviä voit hoitaa myös yrittäjänä (Y-tunnuksella).

Haku on auki 15.11.2020 saakka. Kysy rohkeasti lisää tehtävistä sähköpostitse!

Työnantajan kuvaus

Suomen Metsät Kuntoon Oy on vuonna 2014 perustettu kainuulainen metsäpalveluyritys ja olemme päättäneet tulla Suomen metsäpalveluiden ykköstoimijaksi. Kovan kasvun tueksi haemme joukkoomme uudella tavalla metsäalasta ajattelevia aktiivisia tekijöitä!

Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen, aktiiviseen ja ammattimaiseen tekemiseen sekä vastuullisuuteen. Palvelutarjontamme kattaa kaikki metsänomistajan tarvitsemat palvelut: puukaupan, metsänhoidon, yksityistie- ja asiantuntijapalvelut. Olemme välittäneet metsätiloja vuodesta 2018 alkaen ja myyneet metsätiloja yli 100 kpl (4 300 ha). Toimistomme sijaitsevat Suomussalmella ja Kajaanissa ja tähän saakka toimintamme on keskittynyt Kainuun alueelle. Tulevalla tilikaudella liikevaihtomme kasvaa noin 7 miljoonaan euroon ja työllistämme tällä hetkellä noin 80 henkilötyövuotta. Lisää meistä www.metsatkuntoon.fi.
Haluatko osaksi kasvutarinaamme?