METSÄNEUVOJA

OLETKO METSÄSSÄ HYVÄ?

 

Toimihenkilömme siirtyessä ansaituille eläkepäiville haemme aluevastuullista

METSÄNEUVOJAA

Aluevastuullisen metsäneuvojan työnkuvaan kuuluu metsänhoitoyhdistyksen kaikkien palveluiden myynti alueensa metsänomistajille. Haettavan metsäneuvojan vastuualueena on entisen Leivonmäen kunnan alue. Toimistopaikkana toiveen mukaan joko Jyväskylä tai Leivonmäki.

Metsäneuvojana olet metsänhoitoyhdistyksen kasvot metsänomistajille ja toimit heidän neuvonantajanaan metsäasioissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä ylläpitää ja kasvattaa omaa osaamista sekä halua saavuttaa asetetut tavoitteet.

Sinulla on oltava soveltuva koulutus (esim. MTI tai MMM) ja kyky hahmottaa sekä hyödyntää tietojärjestelmiä. Aikaisempi kokemus myynnistä ja markkinoinnista luetaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän mielenkiintoisessa yhdistyksessä, hyvät työtilat ja työskentelyvälineet sekä mukavan työtäsi tukevan työyhteisön. Palkkaus sopimuksen mukaan. Palkitsemme tavoitteiden saavuttamisesta lisäksi tulospalkkiolla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 5.12.2022.

Hae työpaikkaa 6.10.2022 mennessä osoitteessa jobs.toitasuomesta.fi

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Petri Takalo 0400 340 063, petri.takalo@mhy.fi sekä myyntipäällikkö Henri Mommo 044 735 9262, henri.mommo@mhy.fi

 

Päijänteen Metsänhoitoyhdistys on moderni kahdeksan kunnan alueella, eteläisessä Keski-Suomessa toimiva metsänomistajien edunvalvoja. Metsänomistajajäseniämme on noin 4700, jotka omistavat metsää yhteensä n. 200 000 ha. Toimihenkilöitä palveluksessamme on 32 ja liikevaihtomme on noin 11 milj. €. Metsänhoitoyhdistys on ainoa metsänomistajien edunvalvoja.