Metsäneuvoja

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut metsäneuvojaksi monipuoliseen ja mielenkiintoiseen, mutta haastavaan tehtävään. Toimialueena on Korpilahden kylät: Heinosniemi, Hyrkkölä, Moksi ja Painaa sekä toimistopaikkana Jyväskylä.

Aluevastuullinen metsäneuvoja on metsänhoitoyhdistyksen kasvot metsänomistajille ja toimii heidän neuvonantajanaan metsäasioissa. Työnkuvaan kuuluu metsänhoitoyhdistyksen kaikkien palveluiden myynti alueensa metsänomistajille selkeiden ja yksilöityjen tavoitteiden mukaisesti.

Metsäneuvojan tulee tuntea asiakkaansa sekä palvella heitä yksilöinä saavuttaen asiakkaidensa luottamus. Metsänomistaja odottaa henkilökohtaista palvelua kaikissa metsäasioissa omistajan omat tavoitteet huomioiden. Onnistuminen edellyttää myös sellaisten metsällisten tarpeiden tunnistamista ja esiintuontia, joita asiakas ei ennestään tiedosta.

Tehtävässä menestyminen edellyttääkin hyviä metsällisiä ja sosiaalisia taitoja, kykyä ylläpitää ja kasvattaa omaa osaamista sekä halua saavuttaa asetetut tavoitteet. Työ on itsenäistä ja jokainen kehittää oman parhaan tapansa toimia. Sinulla on oltava soveltuva koulutus (esim. MTI tai MMM) sekä kyky hahmottaa ja hyödyntää tietojärjestelmiä.

Mhy Päijänne tarjoaa kilpailukykyisen palkan, onnistumisesta tulospalkkion, joustavan työajan ja etätyön, kulttuuri- ja lounasedun, laajan sairaskuluvakuutuksen sekä tapaturmavakuutuksen niin työssä kuin vapaa-ajalla. Strategiamme kulmakiviä on hyvinvoiva henkilöstö. Aloittavalle metsäneuvojalle järjestämme kattavan perehdytyksen sekä koulutuksen tehtävän vaatimiin erityistaitoihin.

Työyhteisömme on hyväntuulinen ja uudet tekijät otamme vastaan avoimin mielin. Tavoitteemme on olla edelläkävijä ja tämä näkyy myös kulttuurissa. Meillä saa kokeilla uutta, kyseenalaistaa ja osallistua kehitystyöhön. Esihenkilösi myyntipäällikkö Henri Mommo johtaa luottamukseen perustuen sekä tukee ja neuvoo jokaisen yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi linkin kautta viimeistään 21.6.2023: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2880635-mhy-paijanne-metsaneuvoja. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä, jos sopiva henkilö löytyy. Jos tehtävästä jäi vielä jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä Henri Mommoon (henri.mommo@mhy.fi, p. 0447359262).

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Päijänteen metsänhoitoyhdistys on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Palveluksessamme on 34 toimihenkilöä. Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/paijanne

Lisätietoja antaa

Henri Mommo
henri.mommo@mhy.fi
0447359262