Metsäneuvojia

Haemme nyt vakituisia metsäneuvojia eri maantieteisiin UPM Metsän hankinta-alueelle.

 

Tervehdys tulevilta kollegoiltasi

Tervetuloa luomaan yhdessä uutta roolia UPM Metsän hienoon ja monipuoliseen porukkaan. Olet osa energistä tiimiä, jossa jokaisella työntekijällä on tärkeä rooli. Meillä pyritään siihen, että töissä on kivaa, ja tavoitteet saavutetaan porukalla töitä tehden. – UPM Metsän tiimi

 

Mitä teet

Metsäneuvojana toimit oman maantieteellisen vastuualueesi metsäsertifioinnin asiantuntijana sekä vastaa osaltasi sertifiointivaatimusten toteutumisesta. Lisäksi varmistat, että alueellasi on käytettävissä laadukas ja ajantasainen metsävaratieto. Myös metsävahinkoilmoitusten koordinointi sekä metsänhoitohanke-ehdotusten laadinta ja sovittujen hankkeiden hallinnointi kuuluu tehtävääsi. Itsenäisten vastuualueiden lisäksi tuet tiimisi työssä onnistumista ja osallistut aktiivisesti toimintatapojen kehittämiseen.

  

Kuka olet

Edellytämme sinulta vähintään metsäalan ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (metsätalousinsinööri) ja sinulla on aikaisempaa kokemusta puunhankinnan ja metsäsertifioinnin parissa työskentelystä. Aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työhön on ehdoton edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle. Suoriutuaksesi tehtävästä tulee sinulla olla myös hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, kokemusta eri tietojärjestelmistä, yrittäjäverkostossa toimimisesta sekä kykyä itsenäiseen toimintaan. Lisäksi odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielitaitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä sisäisen palvelukeskuksen päällikkö Jarkko Karppinen, jarkko.karppinen@upm.com, puh. +358408609827.

 

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 19.2.2023 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Jyvskyl/Metsneuvojia_NB6018032

 

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

 

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi