Metsänhoidon asiantuntija

Olemme metsän, luonnon ja paikkatiedon syvällinen osaaja. Teemme riippumatonta työtä metsien kestävän ja vastuullisen käytön puolesta. Yhdistämme vuosikymmenten kokemuksen metsänhoidosta ja uusimmasta tutkimuksesta metsän käytön haasteiden ratkaisemiseen. Vastuullamme on useita valtakunnallisia palveluita, joista merkittävin on Metsänhoidon suositukset. Palvelemme sekä julkisen että yksityisen sektorin asiakkaita.

Haemme nyt tiimiimme kokenutta

METSÄNHOIDON ASIANTUNTIJAA

Tehtävässä tulet toimimaan keskeisessä roolissa moniarvoisen metsänhoidon asiantuntijana, Metsänhoidon suositukset -projektissa ja digitaalisten palvelujen kehittämisessä. Pystyt tuottamaan asiakkaillemme analyysejä ja johtopäätöksiä metsätalouden kestävyyden eri näkökulmista. Projektityöskentely niin projektijäsenenä kuin projektin vetäjänä sujuvat sinulta.

Tunnet hyvin metsätalouden toimintaympäristöä ja käytännön metsätaloutta. Olet hankkinut kokemusta ja näyttöjä tutkimustiedon käsittelystä, metsätalouden käytännöistä ja metsäomaisuuden hoidosta. Arvostamme myös metsien terveyteen liittyvää osaamistasi. Olet aloitteellinen ja itseohjautuva ja kykenet tuottamaan uusia ideoita ja avauksia osaamisalueellasi. Toiminen eri yhteistyötahojen kanssa on sinulle luontevaa ja verkostosi ovat siitä osoituksena. Viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti, etkä vierasta esiintymis- tai neuvottelu tai koulutustilanteita.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn ja innostavan työyhteisön metsäalan huippuammattilaisten tiimissä. Pohjaamme toimintamme vastuullisuuteen, yhdessä menestymiseen sekä tahtoon uudistua ja uudistaa. Työantajana tarjoamme joustavat työn tekemisen puitteet, kattavat edut ja mutkattoman yhdessä tekemisen kulttuurin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelualuepäällikkö Kalle Vanhatalo, p. 040 192 1874, sekä liiketoimintajohtaja Olli Äijälä, p. 040 582 9676.
Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.4.2021 mennessä osoitteella rekrytointi@tapio.fi.

Työnantajan kuvaus

Tapio on metsän, luonnon ja paikkatiedon asiantuntija. Tarjoamme luotettavaa tutkimukseen perustuvaa tietoa ja asiantuntijapalveluita, tehokkaita ratkaisuja sekä työvälineitä metsien kestävään hyödyntämiseen. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy sekä tytäryhtiö Tapio Palvelut Oy. Tunnetuimmat brändimme ovat Tapio, Metsälehti ja Karttakeskus.

Lisätietoja antaa

Palvelualuepäällikko Kalle Vanhatalo
040 192 1874