METSÄNHOIDON ILMASTOASIANTUNTIJA

Tapio on metsän, luonnon ja paikkatiedon asiantuntija. Tarjoamme luotettavaa tutkimukseen perustuvaa tietoa ja asiantuntijapalveluita, tehokkaita ratkaisuja sekä työvälineitä metsien kestävään hyödyntämiseen. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy sekä tytäryhtiö Tapio Palvelut Oy. Tunnetuimmat brändimme ovat Tapio, Metsälehti ja Karttakeskus.
Haluatko olla mukana tekemässä vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä metsien kasvun ja vastuullisen käytön puolesta?

Haemme nyt
METSÄNHOIDON ILMASTOASIANTUNTIJAA

Tehtävässäsi olet mukana Metsähoidon suositusten, metsänhoidon uusien käytäntöjen ja kestävän metsätalouden kehittämisessä ja käytäntöön viennissä. Erityisalueenasi on metsien ja metsänhoidon sopeutuminen ilmastomuutokseen sekä metsien rooli ilmastomuutoksen hillinnässä. Toimit metsähoidon asiakasprojekteissa asiantuntijana ja projektien vetäjänä, osallistut asiakastyöhön ja projektien myyntiin sekä tuotat uusia avauksia osaamisalueellasi.

Odotamme hakijoilta metsätieteellistä koulutustaustaa ja metsätalouden toimintaympäristön tuntemusta. Hallitset metsäekologiaa, metsien terveyttä sekä metsien kasvuun ja hiilensidonnan lisäykseen liittyviä asioita. Ymmärrät käytännön metsätaloutta ja metsänhoitoa. Kykenet yhdistämään työssäsi käytännön ja uusimman tutkimustiedon ja toimit hyvässä yhteistyössä eri taustoista tulevien henkilöiden kanssa. Hallitset projektityöskentelyn ja projektien johtamisen. Viestit sujuvasti, etkä vierasta esiintymis- tai neuvottelutilanteita.

Tarjoamme sinulle energisen ja innostavan työyhteisön metsäalan huippuammattilaisten joukossa. Pohjaamme toimintamme vastuullisuuteen, yhdessä menestymiseen sekä tahtoon uudistua ja uudistaa. Työantajana tarjoamme joustavat työn tekemisen puitteet, kattavat edut ja mutkattoman yhdessä tekemisen kulttuurin.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Olli Äijälä, p. 040 582 9676.
Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.2.2020 mennessä osoitteella rekrytointi@tapio.fi.