Metsänhoidon operaatioasiantuntija

Sata Havu Oy toimii metsäpalveluiden tuottajana UPM Metsälle Rauman metsäasiakasyksikön alueella. Päätyölajimme ovat metsän uudistamistyöt sekä raivaussahatyöt. Lisäksi toteutamme luonnonhoitopalveluita ja suunnittelutöitä.

 

Etsimme ammattitaitoiseen, monipuoliseen ja positiiviseen tiimiimme metsänhoidon operaatioasiantuntijaa. Pääasiallinen toimenkuvasi on metsänhoitotöiden organisointi ja laadunvalvonta. Lisäksi osallistut henkilöstön koulutusten järjestämiseen ja seurantaan. Aliurakoitsijaverkoston johtaminen on iso osa työtäsi. Markkinointiin ja myyntiin liittyvät asiat kuuluvat myös yrityksemme toimenkuvaan ja tulet osaltasi olemaan myös näissä mukana. Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen työnkuvan metsänhoitotöiden parissa. Toimipaikkasi on erikseen sovittavissa alueellamme, mutta edellytämme kuitenkin valmiutta kulkea Porin suuntaan, jossa on pääasiallinen toimipisteemme.

 

Työhön valittavalta edellytämme aiempaa kokemusta metsäalalta, erityisesti painotamme kokemusta metsänhoitotöistä. Eduksi katsotaan kokemus verkostojohtamisesta ja esihenkilötyöstä. Työyhteisömme koostuu omasta henkilökunnastamme, mutta sen lisäksi teemme päivittäistä yhteistyötä UPM Metsän henkilöstön, sekä aliurakoitsijaverkostomme kanssa. Edellytämme työhön valittavalta kykyä sopeutua nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja halua toimia erilaisten ihmisten kanssa. Työssämme korostuu yhteistyön merkitys ja halu ratkaista erilaisia asioita.

 

Me uskomme, että yhteistyöllä ja positiivisella asenteella saamme työt hoitumaan. Meiltä saat tukea työssäsi kehittymiseen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeä asia. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus päästä osaksi laajaa ja osaavaa verkostoa. Edellytämme kykyä itsenäiseen työhön, vaikka taustallasi on aina ryhmätyön henki.

 

Esitäthän vapaamuotoisessa hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Hakemukset osoitteeseen elina.seppala@upm.com  11.8.2024 mennessä.

 

Lisätietoja antaa

Elina Seppälä aikavälillä 8-12.7 ja 5-9.8
elina.seppala@upm.com
0407747875