Metsänhoidon operaatioasiantuntija, Järvi-Suomi

Haemme metsänhoidon operaatioasiantuntijaa Järvi-Suomen metsätiimin alueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan.

Metsänhoidon operaatioasiantuntijana vastaat metsänhoitotöiden toteutuksesta metsätiimisi alueella. Toimit metsänhoitourakoitsijoiden työn ohjaajana sekä oman alueesi metsureiden esihenkilönä. Keskeistä tehtävässä on metsänhoitotöiden toteutuksen organisointi, laadun varmistus ja tilitys. Toimipaikkana on Mikkeli tai Varkaus.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Erityisesti arvostamme esihenkilötaitoja, hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä, tietoteknistä osaamista sekä hyviä maastossa liikkumisen taitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.1.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa metsänhoitopäällikkö Tanja Oksala, puh. 040 840 6009

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Metsähallitus Metsätalous Oy:n Metsänhoito ja tienrakennus -prosessin (MHT) tehtävänä on metsänhoitotöiden toteutus ja teiden kunnossapidon, peruskorjauksen ja rakentamisen suunnittelu ja toteutus sekä urakointipalveluiden hankinta koko metsätalouden osalta.

Lisätietoja antaa

Tanja Oksala
040 840 6009