Metsänhoidon operaatioasiantuntija, Seinäjoki/Pietarsaari/Kajaani

Haemme nyt metsänhoidon operaatioasiantuntijaa UPM Metsän pohjoiselle alueelle, toimipaikkana Seinäjoki, Pietarsaari tai Kajaani.

Esihenkilön terveiset 

”Etsin tiimiini metsänhoidon operaatioasiantuntijaa, joka vastaa alueen metsäntöiden toteuttamisesta yhdessä franchising-yrittäjien kanssa. Tämä sopii erityisesti sinulle, joka pidät itsenäisestä työstä, verkostoitumisesta, yrittäjien kanssa työskentelystä sekä asioiden organisoinnista.”  – Timo Niemelä, operaatiopäällikkö

 

Mitä teet

Tässä tehtävässä johdat metsänhoidon franchising-yritysten verkostoa sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Vastaat omalla vastuualueellasi metsänhoitotöiden suunnittelusta ja töiden toteutumisesta sekä taimivarastojen hallinnasta ja taimien jakelusta. Vastaat myös metsänhoitotöihin liittyen oman vastuualueesi yhteistyöstä operaatioiden, oston ja metsätalouden kesken sekä operatiivisen tilannekuvan välittämisestä organisaatiossa. Tehtävään kuuluu myös jonkun verran maastotöitä.

 

Kuka olet

Toivomme sinulta työkokemuksen ja/tai koulutuksen kautta hankittua metsäalan osaamista. Sinulla voi olla esimerkiksi metsätalousinsinöörin tutkinto. Aktiivinen työskentely verkostoissa sekä kyky johtaa niitä mahdollistaa työssä menestymisen. Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen toimintaan. Käytät myös sujuvasti erilaisia tietojärjestelmiä. Aikaisempi kokemus metsänhoidon ja puunhankinnan parissa työskentelystä on eduksesi tämän tehtävän haltuunotossa.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle 

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatiopäällikkö Timo Niemelä, timo.k.niemela@upm.com tai puh. +358405787540.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 28.6.2023 mennessä.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/Careers/job/Seinjoki/Metsnhoidon-operaatioasiantuntija_NB6018943

Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi. Aloitamme hakemusten läpikäynnin hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Timo Niemelä, operaatiopäällikkö
timo.k.niemela@upm.com
+358405787540