Metsänhoidon operaatioasiantuntija

Metsäalan ammattilainen, haluaisitko olla osa Satakunnan ja Varsinais-Suomen johtavaa yksityismetsätalouden konsernia? 

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

metsänhoidon operaatioasiantuntijaa  

Tehtävässäsi vastaat työparisi kanssa metsänhoitotöiden suunnittelusta, toteutuksesta ja ohjauksesta Lounametsän alueella osana operaatiotiimiä. Toimit myös metsureiden esihenkilönä. Työ on itsenäistä ja vastuullista, jossa laatu on merkittävässä asemassa. Pääasiallinen toimipisteesi on Turku.

Tarjoamme osaavalle metsäammattilaiselle omaa kiinnostusta vastaavan, monipuolisen tehtävänkuvan aktiivisesti kehittyvässä ja alansa johtavassa metsänhoitoyhdistyksessä, mahdollisuuden etätyöhön, mukavan työyhteisön ja hyvät työsuhde-edut.

Odotamme Sinulta:

  • Soveltuvaa metsäalan koulutusta ja kokemusta ko. tehtävistä
  • Esihenkilötaitoja sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja
  • Halua kehittyä ja kehittää
  • Tietoteknistä osaamista

Palkkaus: YT-METO TES/palkkatoive. Palkitsemme myös tuloksesta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tervetuloa metsänläheiseen joukkoomme!

Lisätietoja: johtaja, Hannu Justen puh. 044 533 8242 tai metsäpäällikkö, Valtteri Katunpää puh. 050 443 3360 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@mhy.fi

Hakemukset ansioluetteloineen 16.5. mennessä osoitteeseen: outi.grusander@mhy.fi

Työnantajan kuvaus

METSÄNHOITOYHDISTYS LOUNAMETSÄ RY toimii Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa ja on alueensa johtava yksityismetsätalouden toimija. Palveluksessamme on 40 henkilöä ja noin 100 urakoitsijaa. Konserniin kuuluu myös energiapuutoimintaan keskittynyt Lounapuu Oy, jonka toimihenkilötyöt ostetaan Lounametsältä. Liikevaihtomme on noin 23 Me. Lisätietoja: www.mhy.fi/lounametsa

Lisätietoja antaa

Hannu Justen
hannu.justen@mhy.fi
044 533 8242