Metsänhoitoesimies, metsänhoitotyöt (Kuusamo)

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut yhdistykseemme metsänhoitoesimieheksi vastaaman palveluidemme tuottamisesta yhdessä metsureiden ja urakoitsijoiden kanssa. Tehtävän toimipaikkana on ensisijaisesti Kuusamon toimistomme.

Metsänhoitoesimiehenä tehtäviisi kuuluvat metsänhoitotöiden suunnittelu ja toteutus sisältäen maanmuokkaukset, taimikonhoidot ja metsänviljelyt. Toimit metsureiden ja urakoitsijoiden työnjohtaja, joten teet heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on pohjalla metsätalousinsinöörin tms. koulutus ja saavutat luottamuksen metsänomistajien metsäasioiden hoitamisessa. Tämä edellyttää kykyä ja halua toimia metsänomistajien parhaaksi sekä valmiutta sitoutua ja kehittyä tehtävään. Jos sinulta löytyy lisäksi tieosaamista, niin katsomme sen tehtävässä eduksi.

Nykyinen noin 30 henkilön työyhteisömme on nuorekas porukka. Meillä ei ole kahta samanlaista päivää, vaan työpäiväsi ovat vaihtelevia. Saat käyttöösi ajanmukaiset työnteon apuvälineet.

Kuusamossa on hyvät sekä liikunnalliset että luontoon liittyvät harrastus-mahdollisuudet. Avustamme tarvittaessa myös asunnon etsimisessä.

Solmimme vakituisen työsopimuksen ja palkkauksessa noudatamme YT-METO TES:ä. Työskentelyn voit aloittaa huhtikuussa tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi linkin kautta viimeistään 24.3.2024: Mhy Koillismaa: Metsänhoitoesimies, metsänhoitotyöt – Töitä Suomesta Oy (toitasuomesta.fi). Jos tehtävästä jäi jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä johtaja Antti Härköseen (p. 0400157422).

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 52 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Koillismaa on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Toimimme Perämerenrannikolta itärajalle asti. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Palveluksessamme on 28 toimihenkilöä viidellä eri toimipisteellä. 

Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/koillismaa

Lisätietoja antaa

Antti Härkönen
antti.harkonen@mhy.fi
0400157422