Metsänhoitopäällikkö, Pohjanmaa-Kainuu

Haemme nyt joukkoomme metsänhoitopäällikköä Pohjanmaa-Kainuun alueelle vakituiseen työsuhteeseen Metsätalous Oy:n. Työn aloitus sopimuksen mukaan tai kuitenkin viimeistään 1.8.2024.

Metsänhoitopäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti Pohjanmaa-Kainuun alueen metsänhoidon ja tienpidon töiden toteutuksen johtamisesta ja kehittämisestä. Työssäsi teet päivittäin yhteistyötä yrittäjien ja muun henkilöstön kanssa. Tehtävän toimipaikka on ensisijaisesti Oulu tai Kajaani, mutta myös muut alueella sijaitsevat metsätalouden toimipaikat voivat tulla kyseeseen.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, esihenkilökokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä metsätalouden hyvää tuntemusta. Metsänhoito- ja tienpidontöiden kokemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, aktiivisuutta ja kehittämishalua. Arvostamme metsänhoidon tietojärjestelmäosaamista, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Tuemme työntekijöiden hyvinvointia tarjoamalla hyvinvointi-, kulttuuri- sekä lounasedun. Lisäksi sinulla on mahdollisuus hankkia työsuhdepolkupyörä koeajan jälkeen. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.  Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.5.2024 osoitteessa  www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa 9-19.4. ja 29.4.-3.5. metsänhoitojohtaja Heikki Savolainen, puh. 0400-234 976.

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on lähes tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Lisätietoja antaa

Heikki Savolainen
Heikki.Savolainen@metsa.fi
0400234976