Metsänparannuksen operaatioesimies, Oulun hankintapiiri

Metsä Group hakee metsänparannuksen operaatioesimiestä

Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

 

Etsimme joukkoomme METSÄALAN ammattilaista

Haemme operaatioesimiestä vastaamaan metsänparannushankkeista Oulun hankintapiirillä. Tarkempi sijoituspaikka tarkentuu haun edetessä ja vastaavasti vastuumaantiede hankkeiden kokonaisvastuusta määritellään sijoituspaikan mukaan.

Metsänparannushankkeiden erityisosaajan tehtävä koostuu seuraavista osa-alueista:

  • Vastuu sovitulla toimialueellaan ojitushankkeiden maasto- ja järjestelmäsuunnittelusta, sekä tarvittavien viranomaisdokumenttien laadinta.
  • Piirin alueella metsänparannustöiden erikoisosaajana toimiminen ja tuen/koulutuksen tarjoaminen piirin toimihenkilöille.
  • Vastuu erikseen sovituista tiehankkeista Oulun piirin alueella.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme vankkaa alan osaamista ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Lisätiedot www.metsagroup.com

Työnantajan kuvaus

Metsä Forest on markkinajohtaja puukaupassa ja metsäenergiassa Suomessa. Se vastaa Metsä Groupin puunhankinnasta ja tarjoaa emoyhtiö Metsäliitto Osuuskunnan omistajajäsenille kattavat puukaupan sekä metsän- ja luonnonhoidon palvelut. Metsäliitto Osuuskuntaan kuuluu noin 104 000 metsänomistajaa, jotka omistavat yhteensä lähes puolet Suomen yksityismetsistä. Metsä Forestin liikevaihto vuonna 2017 oli 1,6 miljardia euroa, ja se työllistää noin 850 henkilöä.

Lisätietoja antaa

Lisätiedot ja haku 25.3.2018 mennessä osoitteessa www.metsagroup.com