METSÄPÄÄLLIKKÖ

Haemme palvelukseemme

METSÄPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan organisaatiomme puunhankinnasta sekä toiminnan kehittämisestä ja tavoitteiden toteuttamisesta.

 

Työssäsi vastaat mm. yhtiömme omasta puunostosta, puukauppasuhteista liikekumppaneihin sekä toimit metsäosaston esimiehenä. Olet myös johtoryhmän jäsen. Työpisteesi sijaitsee Haapajärvellä ja työ tulisi aloittaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa metsäalan koulutusta, hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä kehittää toimintamalleja. Arvostamme vankkaa alan osaamista ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on sinulle eduksi.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä, olennaiseen keskittyvässä organisaatiossamme, viihtyisässä työympäristössä ja osaavan työyhteisön keskellä.

 

Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2022 mennessä osoitteeseen hasa@hasa.fi

Työnantajan kuvaus

HASA on vakavarainen perheomisteinen sahayhtiö, jolla on tuotantolaitokset Haapajärvellä, Haapavedellä ja Eskolassa. Liikevaihtomme on yli 100 miljoonaa euroa ja tuotantomme yli 400.000 m3 vuodessa. Työllistämme noin 180 henkilöä. Sahamme tuottavat korkeatasoista sahatavaraa sekä kotimaan markkinoille että vientiin.

Lisätietoja antaa

toimitusjohtaja Kasperi Pitkäkangas
kasperi.pitkakangas@hasa.fi
040 501 8417