METSÄPÄÄLLIKKÖ

Metsänhoitoyhdistys Kanta-Häme toimii Hattulan, Hausjärven, Hämeenlinnan, Janakkalan, Kuhmoisten, Lopen ja Riihimäen alueilla. Palveluksessamme on 23 toimihenkilöä. Haemme palvelukseen

METSÄPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen Hämeenlinnan toimipaikkaamme. Edellytämme hakijalta hyvää yksityismetsätalouden tuntemusta ja soveltuvaa koulutusta (esim. Mti, AMK tai MMM, mh). Pääasiallisia tehtäviä ovat puunkorjuu- ja metsänhoitopalvelutoiminnan suunnittelu ja ohjaaminen sekä esihenkilötehtävät.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta puunkorjuu- ja metsänhoitotehtävien työjohdosta sekä suunnitelmallista, tavoitteellista ja tuloshakuista toimintatapaa. Eduksi katsotaan esihenkilökokemus, Leafpoint IT-järjestelmän tuntemus ja viestintätaidot.

Tarjoamme joustavan työajan (ml. etätyö), liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja modernit toimitilat. Työsuhteessa noudatetaan YT-METO työehtosopimusta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemus (ml. palkkatoive) ja ansioluettelo toimitetaan osoitteeseen rekry.kanta-hame@mhy.fi viim. su 11.9.2022.

Lisätietoja antaa rekrytointiasiantuntija Irene Hiedanpää p. 050 320 9854 ti 30.8. ja ti 6.9. klo 15-17 ja pe 9.9. klo 14-17 tai sähköpostitse rekry.kanta-hame@mhy.fi