Metsäpäällikkö

JPJ-Wood Oy on Pirkanmaalla toimiva perheomisteinen saha. Arjen tekemistämme siivittää usko puuhun ja suomalaisen metsän vastuulliseen käyttöön. Toimintamme sekä puukauppakumppanina että työnantajana perustuu reiluuteen ja luotettavuuteen. Haluamme tuottaa hyvinvointia ympärillemme.

Haemme

METSÄPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä johdat JPJ-Woodin puunhankintaa. Tiimissäsi tulee olemaan puunostosta ja -korjuusta sekä logistiikasta vastaavia alueellisia hankintaesimiehiä. Keskeisiä tehtäviä ovat toiminnan suunnittelu ja seuranta sekä alueen puunhankinnan kehitys. Vastuullasi on myös sahan sivutuotteiden sekä energia- ja ainespuun myynti.

Tehtävässäsi olet oma-aloitteinen, aktiivisesti työhön tarttuva ja tulet toimeen erilaisten ihmisten ja sidosryhmien kanssa. Oman tiimin lisäksi tärkeimmät kumppanit ovat metsäkone- ja kuljetusyrittäjät sekä toimituskauppakumppanit.

Arvostamme:

  • Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa
  • Bioenergian, metsänhoidon ja metsätalouden tuntemusta
  • Aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivisista tehtävistä

Tarjoamme:

  • Vapaan, vastuullisen ja mielenkiintoisen toimen
  • Kilpailukykyiset työsuhde-edut
  • Loistavan tilaisuuden työskennellä kasvollisessa sahayhtiössä keskeisessä roolissa

Lisätietoja tehtävästä antavat varatoimitusjohtaja Manuel Luodelahti, puh. 050 590 9032 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Jätäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa careers.mps.fi 17.11.2023 mennessä.

Reilua puukauppaa Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa

Katso lisää: jpj-wood.fi

Työnantajan kuvaus

JPJ-Wood Oy on Juupajoella toimiva yksityinen perhesaha. Yrityksen  perusti vuonna 1994 Kauko Luodelahti. Vuonna 2006 JPJ:llä tehtiin sukupolvenvaihdos, ja Markus ja Manuel Luodelahti astuivat perheyrityksen johtoon.

Toiminnan ytimessä on nykyaikainen sahalinja, jolla pystytään sahaamaan tukit tehokkaasti 12 sentin latvaläpimitasta 40-senttisiin runkoihin asti. Vuosittainen sahauskapasiteetti on noin 200 000 m3.

Kaikki yrityksen toiminnot sijaitsevat Juupajoella.

Katso lisää: jpj-wood.fi