Metsäpalveluasiantuntija, Pirkanmaalle

L&T Biowatti Oy on Lassila & Tikanoja Oyj -konserniin kuuluva valtakunnallinen energia- ja metsäsektorin palveluyritys. Haemme nyt

METSÄPALVELUASIANTUNTIJAA PIRKANMAAN ALUEELLE

vastaamaan oman vastuualueen puunhankinnasta ja metsänomistaja-asiakaspalvelusta. Olet osa Pirkanmaan tiimiä, joka huolehtii laadukkaasta puunhankinnasta sekä asiakaspalvelusta.

Tiimiin tarvitaan oma-aloitteista, aktiivista ja ammattitaitoista osaajaa. Meillä voit kasvattaa osaamistasi ja saada vastuuta omien kykyjesi mukaan.

Olet hankkinut metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkinnon. Sinulla on muutaman vuoden työkokemus puunhankinnasta, puukaupasta ja metsäalan tehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tuloshakuisuutta ja hyvää paikallistuntemusta ja kontaktiverkostoa alueen metsänomistajiin, koneyrittäjiin ja metsäpalveluyrittäjiin.

Tarjoamme paikan energisessä bioenergiayhtiössä. Lisätietoja tehtävästä antaa metsäpalvelupäällikkö Tuomo Nurminen, p. 046 921 0886

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi viimeistään 8.4.2022 mennessä.

Työnantajan kuvaus

L&T Biowatti Oy on Lassila & Tikanoja Oyj -yhtiöön kuuluva bioenergia-alan palveluyritys, joka auttaa metsänomistajia puukauppa- ja metsänhoitoasioissa. Lisäksi toimitamme biopolttoaineita ja energiapuuta energialaitoksille sekä ainespuuta metsäteollisuudelle.

Lisätietoja antaa

Nurminen Tuomo
tuomo.nurminen@biowatti.fi
0469210886