Metsäpalveluasiantuntijoita

L&T Biowatti Oy on Lassila & Tikanoja Oyj -konserniin kuuluva valtakunnallinen energia- ja metsäsektorin palveluyritys. Haemme nyt

METSÄPALVELUASIANTUNTIJOITA

Seinäjoen, Kemi-Tornion sekä Lahden alueille vastaamaan metsäraaka-aineen hankinnasta sekä metsäomistajayhteistyöstä. Lisäksi vastaat laadukkaasta puunkorjuusta, varaston hallinnasta sekä varmistat operatiivisen toiminnan yhdessä puunkorjuusta sekä logistiikasta vastaavien tiimin jäsenten kanssa.

Olet hankkinut metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkinnon. Sinulla on muutaman vuoden työkokemus puunhankinnasta, puukaupasta ja metsäalan tehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää paikallistuntemusta ja kontaktiverkostoa vastuualueen metsänomistajiin, koneyrittäjiin ja metsäpalveluyrittäjiin. Aikaisempi kokemus energiapuun hankinnasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme paikan energisessä bioenergiayhtiössä. Toimi pian! Jätä hakemuksesi 18.9. mennessä www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävistä antavat metsäpalvelupäällikkö Timo Marttila puh. 050 598 8194 (Kemi-Tornio ja Seinäjoen alueet) ja Heikki Vesteri puh. 050 578 0151 (Lahden alue).

Työnantajan kuvaus

L&T Biowatti Oy on Lassila & Tikanoja Oyj -konserniin kuuluva valtakunnallinen energia- ja metsäsektorin palveluyritys.

Lisätietoja antaa

metsäpalvelupäällikkö Timo Marttila puh. 050 598 8194 (Kemi-Tornio ja Seinäjoen alueet) ja Heikki Vesteri puh. 050 578 0151 (Lahden alue).