Metsäpalveluesimies

Haemme metsäpalveluesimiestä Mikkelin  kaupungille vakituiseen työsuhteeseen.

Metsäpalveluesimiehen keskeisiä tehtäviä ovat taajamametsien hoitoon ja käyttöön liittyvien töiden organisointi, asukasyhteistyö ja työnjohtotehtävät.

Tehtäviin kuuluu lisäksi talousmetsien puunkorjuun ja metsänhoitotöiden suunnittelua ja laadunvalvontaa sekä metsävaratietojen ylläpitoon liittyviä töitä. Toimenkuvaan kuuluu myös retkisatamien ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on metsätalousinsinöörin tutkinto.

Toimen hoito edellyttää oma-aloitteisuutta, järjestelykykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tietotekniikan hallintaa ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn maastossa. Arvostamme kokemusta metsäalan työtehtävissä ja esimiestyössä. Työtehtävien hoitaminen vaatii oman auton käyttöä.

Työaika on yleistyöaika (38,25 h/vk). Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan ja toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/metsapalveluesimies-397749/

Työnantajan kuvaus

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Lisätietoja antaa

Metsätalousinsinööri Hanna Kangasaho
hanna.kangasaho@mikkeli.fi
044 794 3292