Metsäpalvelupäällikkö

Mhy Pohjois-Karjala ry on yksi maakunnan merkittävimmistä metsätalouden toimijoista ja tarjoaa metsänomistajille monipuolisia puukauppa-, metsänhoito- ja asiantuntijapalveluja. Yhdistyksellä on 13 paikallistoimistoa ja palvelemme metsänomistajia 56 toimihenkilön voimin sekä työllistämme paikallisia metsureita ja yrittäjiä. Mhy Pohjois-Karjalassa on jäseninä n. 13 000 metsänomistajaa.

Haemme Joensuuhun

METSÄPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ
johtamaan pohjoisen ja läntisen alueiden metsätiimejä sekä metsäpalvelujen myyntiä. Metsäpalvelupäällikkö vastaa alueensa myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta sekä Mhy Pohjois-Karjalan  metsänhoitotöiden resurssien hankinnasta ja yrittäjien runkosopimuksista. Lisäksi hän vastaa tiet ja ojat-tiimin johtamisesta sekä myynnin kehittämisestä.

Edellytämme aktiivista myyntihenkisyyttä sekä tiivistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta tiimien kanssa. Edellytämme hakijalta vähintään metsätalousinsinöörin (amk) tai vastaavaa koulutusta, kokemusta esimiestyöstä sekä metsäpalvelujen myynnistä ja hankinnasta, asiakaspalvelutaitoja ja sitoutunutta tuloksellista otetta työhön.

Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tarjoamme vakituisen työsuhteen aktiivisesti toimintaansa kehittävässä metsänhoitoyhdistyksessä. Palkkaus YT/METOtyöehtosopimuksen
mukainen.

Lisätietoja antavat johtaja Harri Välimäki puh. 050 379 9112 ja metsäpalvelupäällikkö Mika Lappalainen puh. 050 027 8011.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään viimeistään 31.3.2019 sähköpostitse: harri.valimaki@mhy.fi

Katso lisätietoja www.mhy.fi/pohjois-karjala