Metsäpalvelupäällikkö, Häme-Uusimaa alue

L&T Biowatti Oy on Lassila & Tikanoja Oyj -konserniin kuuluva valtakunnallinen energia- ja metsäsektorin palveluyritys. Haemme nyt

METSÄPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Häme-Uusimaa-alueen puunhankinnasta. Toimit esimiehenä alueen puunhankintaorganisaation toimihenkilöille. Vastaat lisäksi vastuualueen puunkorjuun resursseista.

Olet hankkinut metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tai muun vastaavan tutkinnon. Sinulla on vahva kokemus puunhankinnasta, puukaupasta ja metsäalan tehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää kokonaisuuden hallintaa, sidosryhmätaitoja ja valmentavaa esimiesotetta. Arvostamme myös laajaa kontaktiverkostoa alueen metsänomistajiin, koneyrittäjiin ja metsäpalveluyrittäjiin.

Tarjoamme paikan energisessä bioenergiayhtiössä. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Tomi Vartiamäki p. 050 409 1004.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi viimeistään 31.3. mennessä.

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/avoimet-tyopaikat?qt=

 

Työnantajan kuvaus

L&T Biowatti Oy on Lassila & Tikanoja Oyj -yhtiöön kuuluva bioenergia-alan palveluyritys, joka auttaa metsänomistajia puukauppa- ja metsänhoitoasioissa. Lisäksi toimitamme biopolttoaineita ja energiapuuta energialaitoksille sekä ainespuuta metsäteollisuudelle.

Lisätietoja antaa

Tomi Vartiamäki
050 409 1004.