Metsäsuunnittelija

Haemme nyt

METSÄSUUNNITTELIJAA Pyhäjärven toimistolle

Työtehtäviin kuuluvat metsäsuunnitelmien ja tila-arvioiden laadintaa Pyhäjärvellä ja lähikunnissa. Pyhäjärven kanssasi työskentelee kahdeksan toimihenkilöä.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme aiempaa työkokemusta metsäalan toimihenkilötehtävistä, markkinointi- ja palveluhenkisyyttä, energisyyttä, ihmissuhdetaitoja sekä sitoutunutta asennetta työhön.

Meillä pääset työskentelemään avoimessa työilmapiirissä nykyaikaisissa toimitiloissa. Työntekijöiden ammattitaito on meille tärkeää ja suhtaudumme positiivisesti koulutuksiin. Vahvistamme yhteishenkeä ja tiimityöskentelyä yhteisellä tekemisellä.

Palkkaus on YT/Meto tes:n mukainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan esimerkiksi 1.10.2022. Lähetä vapaamuotoinen hakemus alla olevan linkin kautta 9.9.2022 mennessä. Tiedusteluihin vastaa johtaja Maunu Kilpivaara puh. 044 2438275.

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala ry toimii kahdentoista kunnan alueella Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhä- ja Kalajokilaaksojen alueella. Palvelemme noin 7.500 metsänomistajajäsentä 42 toimihenkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 10 miljoonaa euroa. Tuotamme metsänomistajille monipuolisia puukauppa-, metsänhoito- ja asiantuntijapalveluja. Toimialueemme hakkuusuunnite on 1,55 milj. m3.

Lisätietoja antaa

Maunu Kilpivaara
maunu.kilpivaara@mhy.fi
044 2438275