METSÄSUUNNITTELIJA

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo toimii 12 kunnan alueella. Toimialueemme lähes 20 000 metsänomistajaa omistavat metsää 742 000 ha. Palveluksessamme on 80 toimihenkilöä. Työllistämme toimihenkilöitä, yrittäjiä ja metsureita lähes 300 htv. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa.

Lisätietoja meistä: mhy.fi/etelasavo

 

Etsimme uutta työkaveria

METSÄSUUNNITTELIJAKSI

vakituiseen työsuhteeseen metsänhoitoyhdistyksemme Mikkelin toimistolle.

Tärkeimmät kumppanisi arjessasi ovat metsänomistajat, joiden metsäomaisuuden hoitoa pääset kokonaisvaltaisesti suunnittelemaan laatimalla metsäsuunnitelmia. Lisäksi työtehtäviisi sisältyy metsäarvioiden laadintaa.

Meillä saa töissä olla hauskaa ja työkavereilta saa tukea. Yhdistyksemme kehittää jatkuvasti toimintaansa. Yhdistys on yhtä kuin sen työntekijät ja henkilöstö pääsee osallistumaan toiminnan suunnitteluun. Yhdistyksen kehittämistä ei tehdä vain toiminnan osalta, vaan tarjoamme myös työntekijöillemme kouluttautumismahdollisuuksia. Luonnollisesti myös hyvin hoidettu perehdytys on meillä tärkeässä roolissa.

Parhaat edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen antavat soveltuva koulutus sekä aikaisempi työkokemus metsäalan toimihenkilötehtävistä.

Tehtävästä maksetaan YT-METO TES:n mukaista palkkaa. Työt voit aloittaa heti, kun sinulle sopii.

Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, vastauksia kysymyksiisi antaa tuleva esimiehesi Vesa Väänänen numerosta 0400 754 252 tai sähköpostitse vesa.vaananen@mhy.fi. Hakuaika päättyy 20.2.2023. Hakemuksen pääset täyttämään osoitteessa jobs.toitasuomesta.fi