Metsätalouden suunnittelija, Hämeenlinna

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Länsi-Suomen metsätiimiin Hämeenlinnaan, aloitus 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Suunnittelijana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset metsätalouden suunnittelutyöt, kuten leimikoiden ja erilaisten metsän- ja luonnonhoitotöiden suunnittelu. Tehtävässä keskeistä on metsien eri käyttömuotojen yhteensovittaminen ja uusimpien suunnittelumenetelmien hyödyntäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa. Työkokemus vastaavista tehtävistä ja tietotekninen osaaminen katsotaan eduksi. Työssä tarvitset myös hyviä yhteistyötaitoja, kehittävää ja itsenäistä työotetta sekä valmiutta maastossa liikkumiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, jossa on mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.  Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.11.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat tiimiesimies Ilkka Korhonen, puh. 0400 132 141 / ilkka.korhonen@metsa.fi  sekä aluejohtaja Pasi Korteniemi, puh. 040 571 6420/ pasi.korteniemi@metsa.fi

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Lisätietoja antaa

Ilkka Korhonen
ilkka.korhonen@metsa.fi
0400 132 141