Metsätalouden suunnittelupäällikkö, Kajaani tai Oulu

Haemme nyt joukkoomme suunnittelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Metsähallitus Metsätalous Oy:n Pohjanmaa-Kainuun alueelle, aloitus viimeistään 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Suunnittelupäällikkönä vastaat maankäyttöasioiden edunvalvonnasta ja sopimusneuvotteluista mm. matkailuyritysten ja monikäyttömetsissä toimivien yritysten kanssa. Ohjaat ja opastat alueella metsien käyttöä ympäristöoppaan ja metsänhoito-ohjeen mukaisesti ja vastaat asiantuntijapalvelujen ostoista sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmän mukaisen toiminnan järjestelyistä alueella. Tehtävään sisältyy neuvontaa, opastusta, kehittämistä ja kouluttamista sekä sisäisiin ja ulkoisiin työryhmiin osallistumista. Toimipaikkana on ensisijaisesti Kajaani tai Oulu.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, monipuolista työ- ja esimieskokemusta metsätalouden eri tehtävistä, nykyaikaisten suunnittelumenetelmien ja tietojärjestelmien osaamista sekä hyviä yhteistyö-, organisointi- ja asiakaspalvelutaitoja. Toiminnassa korostuu metsä- ja ympäristölainsäädännön sekä metsätalouden laaja tuntemus. Tarvitset lisäksi B-ajokorttia sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme metsäsektorin ja sen verkostojen tuntemusta, aktiivista ja rakentavaa yhteistyöotetta sidosryhmien kanssa sekä hyviä viestintätaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, jossa on mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.12.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa aluejohtaja Arto Tolonen, puh. 0400 192 931.

Työnantajan kuvaus

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

Lisätietoja antaa

aluejohtaja Arto Tolonen
0400 192 931