Metsätietojärjestelmien asiakaspalveluvastaava

Haemme asiantuntijatiimiimme monipuolista osaajaa vastaamaan ForestKIT-metsätietojärjestelmän asiakaspalvelusta ja asiakaskokemuksesta. Tehtävässä vastaat eri kanavien kautta asiakkaille annettavasta käytön tuesta, tietojärjestelmään liittyvien käyttöohjeiden ylläpidosta ja koulutuspalveluista sekä kehität asiakaspalvelua kokonaisuutena. Lisäksi osallistut ForestKIT-metsätietojärjestelmän kehitykseen sekä metsä- ja paikkatietoihin liittyvien asiakasprojektien toteutukseen.

Eväät tehtävässä menestymiseen

  • Sinulla on kokemusta metsätietojärjestelmistä sekä asiakaspalvelutehtävistä. Toimiminen asiakkaiden ja eri yhteistyötahojen kanssa on sinulle sujuvaa.
  • Tunnet metsätalouden toimintaympäristöä ja käytännön metsätaloutta. Metsä- ja paikkatiedot ovat sinulle tuttu aihepiiri.
  • Olet aloitteellinen, itseohjautuva ja kykenet tuottamaan uusia ideoita ja avauksia osaamisalueellasi.
  • Viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti. Kuvien, tekstien ja videoiden käsittely on sinulle tuttua.
  • Esiintyminen ja kouluttaminen ovat sinulle luontevia tilanteita.

Metsätietojärjestelmien asiakaspalveluvastaavaksi

Tehtävä tarjoaa sinulle näköalapaikan metsien vastuullisen ja kestävän käytön kehityksessä. Tulet osaksi asiantuntijatiimiä, jossa yhdistyvät korkeatasoinen osaaminen tietojärjestelmien kehitykseen sekä metsä- ja paikkatietoihin liittyen.

Työantajana tarjoamme joustavat työn tekemisen puitteet, kattavat edut ja mutkattoman yhdessä tekemisen kulttuurin. Tapion toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta teemme paljon etätyötä.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Metsätietopalveluiden päällikkö Esko Välimäki, p. 040 718 4206, sekä liiketoimintajohtaja Olli Äijälä, p. 040 582 9676.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteella rekrytointi@tapio.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten lähetäthän hakemuksesi meille viipymättä, viimeistään 31.5.2023 mennessä.

Työnantajan kuvaus

Olemme metsän, luonnon ja paikkatiedon asiantuntija. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa tutkimukseen perustuvaa tietoa ja asiantuntijapalveluita, tehokkaita ratkaisuja sekä työvälineitä metsien kestävään hyödyntämiseen. Palvelemme sekä julkisen että yksityisen sektorin asiakkaita.

Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy sekä tytäryhtiö Tapio Palvelut Oy. Tunnetuimmat brändimme ovat Tapio, Metsälehti ja Karttakeskus. Tutustu toimintaamme Tapion vastuullisuusraportin kautta https://tapio.fi/yritysvastuu/

Lisätietoja antaa

Esko Välimäki
040 718 4206