Metsätietopäällikkö

Haemme metsätietopäällikköä UPM Metsän Metsätalous -tiimiin. Työskentelypaikka on jokin UPM Metsän toimipaikoista esimerkiksi Tampereen, Helsingin, Joensuun, Jyväskylän tai Kuopion alueella.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Haluatko tulla mukaan kestävän metsätalouden ytimeen? Metsätalous -toimintomme vastaa UPM:n Suomen omien metsien vastuullisesta hoidon ja käytön sekä maankäytön suunnittelusta, metsänhoidon ja luonnonhoidon edistämisestä, metsävaratiedon tuottamisesta, osaamisen kehittämisestä sekä taimituotannosta. Tiimin tehtävien ja roolien kehittämisen myötä etsimme nyt huippuammattilaista metsätiedon ja sen tuottamisen pariin. Tässä on hieno mahdollisuus tulla meille tekemään merkityksellistä työtä osaksi mukavaa ja kehittyvää työyhteisöä!” – Maarit Sallinen, metsätalousjohtaja

 

Mitä teet

 • Vastaat UPM Metsän hyödyntämän metsävaratiedon tuottamisesta ja ajantasaisuudesta niin UPM:n omiin metsiin kuin asiakkaidenkin metsiin. Vastaat myös UPM Suomen omien metsien arvostuslaskennasta.
 • Vastaat yhdessä tiimisi kanssa toiminnan kehittämisestä sekä entistä laadukkaampien tietojen tuottamisesta koko UPM Metsän käyttöön
 • Huolehdit vastuualueidesi osaamisen kehittämisestä ja tukemisesta
 • Johdat UPM:n metsätiedosta ja metsäsuunnitelmista vastaavaa tiimiä ja sen toimintaa

 

Kuka olet

 • Sinulla on korkeakoulututkinto (esimerkiksi MMM tai muu soveltuva koulutus)
 • Sinulla on vahvaa tuntemusta metsätiedon, metsävaratietojen inventoinnin, laskennan ja ajantasaistuksen menetelmistä
 • Kykenet analyyttiseen ja liiketoimintalähtöiseen ajatteluun sekä toiminnan kehittämiseen
 • Sinulla on hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot
 • Olet asenteeltasi positiivinen, kehitysmyönteinen sekä ratkaisuhakuinen
 • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

 

Tarjoamme sinulle

 • Merkityksellinen työ – Toimintamme tarkoitus inspiroi meitä ‘Luomme yhdessä fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta!’ Työmme on vaikuttavaa ja tukee muutosta.
 • Välittävä yhteisö – Yhteisömme perustuu hyvään tiimihenkeen ja yhteiseen päämäärään. Välitämme toisistamme ja toistemme hyvinvoinnista. Tuemme työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista.
 • Kehittymismahdollisuudet – Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia oppimiseen ja kasvamiseen koko työurasi aikana. Olemme kansainvälinen, monialainen organisaatio ja tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun.
 • Vastuullinen työnantaja – Kestävyys on kaiken toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneet kunnianhimoisiin, tieteeseen perustuviin kestävän kehityksen tavoitteisiin kaikilla alueilla ilmastonmuutoksesta biodiversiteettiin. Vaalimme monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta tarjoamalla työympäristön, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Tutustu myös palkitsemiseen ja kulttuuriimme nettisivuillamme.

 

Lisätiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa metsätalousjohtaja Maarit Sallinen, maarit.sallinen@upm.com tai puh. +358407207148 21.5. klo 13-16, 30.5. klo 9-14, ja 31.5. klo 9-11.

Haethan tehtävään viimeistään 2.6.2024. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Linkki hakulomakkeelle:

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Tampere/Metstietopllikk_NB6021392-1

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Maarit Sallinen
maarit.sallinen@upm.com
+358407207148