Metsätoimihenkilö

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen metsätoimihenkilöä, jonka pääasiallisia työtehtäviä ovat yhteydenpito metsänomistajiin, puunmyyntisuunnitelmien laadinta, puun myynti valtakirjoilla, tila-arviot, metsäsuunnittelu sekä metsänhoitopalveluiden markkinointi ja sopimusten tekeminen.
Valittavalta henkilöltä edellytämme vähintään metsätalousinsinöörin koulutusta. Arvostamme ammatillisia taitoja puukaupassa sekä kustannustehokkaassa metsänhoidossa. Menestyminen työtehtävässä vaatii myyntihenkisyyttä ja yksityismetsätalouden tuntemusta. Lisäksi arvostamme asiakaspalvelutaitoa sekä kykyä oma-aloitteeseen ja tulokselliseen toimintaan.

Palkkaus YT/Meto TES:n mukaisesti. Työ tulee vastaanottaa 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työnantajan kuvaus

Rovaniemen metsänhoitoyhdistys toimii Rovaniemen kaupungin alueella. Yhdistys on Rovaniemen alueen yksi merkittävimmistä metsätalouden toimijoista. Yksityismetsien hakkuusuunnite on 420 000 m3. Kaikista alueen puunmyyntisuunnitelmista yli 70 % on yhdistyksen tekemiä. Puukaupoista lähes 40 % on yhdistyksen tekemiä valtakirjakauppoja. Rovaniemen mhy tarjoaa yli 2000 jäsenelleen laadukkaita ja monipuolisia palveluita.

Lisätietoja antaa

Teemu Orajärvi
teemu.orajarvi@mhy.fi
0400287193