Metsävara-asiantuntija

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso palvelee jäseniään Kouvolan, Kotkan ja Loviisan kaupunkien sekä Iitin ja Pyhtään kuntien alueella. Palveluksessamme on 24 toimihenkilöä.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen metsävara-asiantuntijaa

laatimaan tila-arvioita ja metsäsuunnitelmia koko toimialueellamme. Tarjoamme kuuden kuukauden määräaikaisen työsuhteen sisältäen option jatkosopimukseen. Työ alkaa 1.5. tai sopimuksen mukaan.

Valittavalta henkilöltä edellytämme omatoimisuutta ja aktiivista työotetta reippain askelin. Toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä ja ymmärrystä metsäelinkeinosta. Saatat olla etsimämme henkilö, jos metsänkasvatuksen sekä mittauksen periaatteet ovat sinulle tuttuja ja osaat hyödyntää metsätietojärjestelmiä. Aiempi kokemus metsänhoitoyhdistyksestä ja metsäsuunnittelusta katsotaan eduksi.

Tarjoamme YT/Meto TES:n mukaisen palkan, nykyaikaiset työvälineet sekä aktiivisesti kehittyvän työyhteisön. Metsävara-asiantuntijan toimi on myös potentiaalinen ponnahduslauta metsänhoitoyhdistyskentän muihin toimenkuviin.

Lähetä hakemuksesi 15.4. klo 16 mennessä osoitteeseen esa.viitarinne@mhy.fi. Sähköpostin aihekenttään ”Hakemus metsävara-asiantuntijaksi”. Tiedotamme valinnasta kotisivuillamme.

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Esa Viitarinne, esa.viitarinne@mhy.fi, 044 703 2517.