Metsävara- ja suunnittelupäällikkö

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen Metsävara- ja suunnittelupäällikköä 1.1.2023 alkaen. 

Metsävara- ja suunnittelupäällikkö johtaa Metsäomaisuuden hoito -prosessin suunnittelutiimiä. Hän vastaa suunnittelun toimintaedellytysten ylläpidosta sekä suunnittelun ja metsien käsittelyn kehittämisestä. Metsävara- ja suunnittelupäällikkö on Metsäomaisuuden hoito -prosessin johtotiimin jäsen ja hän raportoi metsienkäyttö- ja suunnittelujohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, monipuolista työ- ja esimieskokemusta metsätalouden eri tehtävistä, vankkaa kokemusta metsäsuunnittelusta ja metsätalouden tietojärjestelmistä sekä toimintaympäristön tuntemusta. Kielitaitovaatimuksina ovat sujuva suomen ja englannin kielen taito. Arvostamme metsäsektorin ja sen verkostojen tuntemusta, aktiivista ja rakentavaa taitoa toimia yhteistyössä sidosryhmien kanssa, osaamista sekä hyvää viestintätaitoa. Suunnittelutiimin menestyksellinen johtaminen edellyttää toiminnan määrätietoista kehittämistä itsenäisesti ja innovatiivisesti. Työ sisältää matkustamista.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkuvan, jossa pääset kehittämään toimintaa ja osallistumaan Metsäomaisuuden hoito -prosessin toiminnan kehittämiseen.

Toimen sijoituspaikka on metsätalouden toiminnan kannalta keskeinen toimipiste, esim. Oulu, Rovaniemi tai Jyväskylä. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.12.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa Metsähallitus Metsätalous Oy:n metsienkäyttö- ja suunnittelujohtaja Hannu Lehtonen puh. 040 583 6983.

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Lisätietoja antaa

Hannu Lehtonen puh. 040 583 6983
040 583 6983