MYYNNIN JA MARKKINOINNIN DATA-ANALYYTIKKO

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa metsänomistajille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Hankimme kaiken Metsä Groupin käyttämän puun. Metsäammattilaistemme osaava joukko toimii koko maassa ja he pitävät huolta meille kaikkein tärkeimmästä: omistajajäsenistämme ja heidän metsistään. Haluamme olla kestävän metsätalouden edelläkävijä.

Metsä Groupin työyhteisö on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli ilmastonmuutosta torjuvassa työssä.

Nyt haemme

MYYNNIN JA MARKKINOINNIN DATA-ANALYYTIKKOA

työskentelemään myynnin ja markkinoinnin rajapinnassa

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Myynnin ja markkinoinnin data-analyytikkona vastaat yksityismetsien puukaupan, metsäpalvelumyynnin ja markkinoinnin kaupallisen näkökulman data-analyyseistä. Teemme vuosittain noin 35.000 puukauppaa ja maksamme metsänomistajille noin 600 miljoonaa euroa puukauppatuloja.

Olet tärkeä lenkki neljän hengen osaavassa markkinointitiimissä ja toimipaikkasi on Espoo tai Tampere. Raportoit tehtävässäsi markkinointipäällikölle ja teet tiivistä yhteistyötä myynnin johdon ja analytiikkatiimin kanssa. Metsä Groupissa on menossa isoja investointeja jotka kasvattavat puunhankintavolyymejä Suomessa. Sinulla on tärkeä rooli olla mukana toteuttamassa kestävän kasvun strategiaamme.

Olet analytiikkaosaaja ja sinulle on mieluiten aiempaa kokemusta myynnin tai markkinoinnin kanssa työskentelystä. Tehtävä pitää sisällään mm. seuraavia osa-alueita:

  • Kaupallisten transaktioiden analysointi
  • Asiakas- ja metsävaradatan analysointi
  • Markkinointiautomaation ja analytiikan ylläpito sekä kehittäminen
  • Kampanjoiden kohderyhmien rakentaminen ja analysointi tiimin kanssa
  • SEO/SEM optimointi yhdessä kumppanimme kanssa
  • Kehitystyön tukeminen kaupallisten analyysien kautta
  • Toimit markkinoinnin ICT-järjestelmien tuoteomistajana

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Työssäsi tarvitaan uteliasta, analyyttista ja itsenäistä otetta sekä kykyä toimia vahvasti yhteistyössä muun myynti- ja markkinointiorganisaation kanssa. Sinulla on kyky nähdä datasta oleellinen ja pystyä tiivistämään analyysit nopeasti ymmärrettävään muotoon. Metsällisestä osaamisesta, kevyestäkin, on hyötyä mutta se ei ole välttämättömyys. Sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Miksi Metsä? 

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuuden tehtäväkiertoon. Metsäammattilaisillamme on käytössään erinomaiset ICT-työkalut.

Metsä Group on metsäomistajien omistama yritys, joka investoi Suomeen ja tekee joka päivä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vastuullinen toiminta ja metsien kestävä kasvu on tulevaisuuden turva.

Lue ammattilaistemme uratarinoita verkkosivuiltamme.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa puukaupan ja metsäpalveluiden johtaja Juha Jumppanen, p. 050 3844808 (parhaiten tavoitettavissa tiistaina 21.9 klo 14 jälkeen ja perjantaina 24.9 klo 8-12) tai sähköposti juha.jumppanen@metsagroup.com.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä viimeistään 3.10.2021. Liitä mukaan ansioluettelosi. Menestystä hakuun!
https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/avoimet-tyopaikat/Pages/default.aspx