Myyntipäällikkö, Siemen Forelia Oy

Haemme nyt joukkoomme myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Siemen Foreliaan Jyväskylään, aloitus sopimuksen mukaan.

Myyntipäällikkönä vastaat siemenmyynnistä ja yhtiön markkinoinnista. Toimit Siemen Forelian johtotiimin jäsenenä, ja raportoit yhtiön toimitusjohtajalle. Tehtäväkenttää muokataan henkilökohtaisten vahvuuksiesi mukaan. Muita kokonaisuuteen kuuluvia tehtäviä voivat olla yhtiön tietojärjestelmistä huolehtiminen, Saarijärven toimipisteen esimiestehtävät sekä toimitusjohtajan sijaisena toimiminen tarvittaessa. Metsäpuiden siemenkauppa on erityisosaamista vaativa toimiala, joten työ alkaa useita kuukausia kestävällä perehdyttämisvaiheella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden kokemusta metsätalouden tai myynnin aloilta. Arvostamme laajaa metsäsektorin tuntemusta, myyntihenkisyyttä, kokemusta esimiestehtävistä sekä hyviä verkostoitumis- ja neuvottelutaitoja. Olet sitoutunut ja yhteisiä tavoitteita tukeva tiimin jäsen, mutta työskentelet sujuvasti myös itsenäisesti, omaa toimintaasi jatkuvasti kehittäen. Kielitaitovaatimuksina ovat sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä hyvä englannin kielen taito. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle keskeisen tehtävän yhtiössämme, joka on osa yhteiskunnallisesti merkittävää Metsähallituksen organisaatiota. Saat tehtävääsi koko työyhteisömme tuen. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy yhtiössä noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtävän ensisijainen toimipaikka on Jyväskylä.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.12.2019 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Työnantajan kuvaus

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

Siemen Forelia Oy on Metsähallitus-konserniin kuuluva tytäryhtiö, joka tuottaa ja myy korkealaatuista, jalostettua metsäpuiden siementä Suomen metsätalouden tarpeisiin. Yhtiössä työskentelee vakituisesti 11 henkilöä. Toimipaikkojamme ovat Metsähallituksen Jyväskylän toimisto (pääkonttori), karistamo Saarijärvellä ja siemenkeskus Rovaniemellä. Lisäksi yhtiön hallinnassa on noin 100 siemenviljelystä ympäri Suomea.

Lisätietoja antaa

Mikko Pulkkinen, toimitusjohtaja, Siemen Forelia Oy
020 639 5322