Neuvontapäällikkö

Metsäalan asiantuntija, oletko valmis ottamaan vastaan uusia haasteita? Haemme neuvontapäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimistopaikka on sovittavissa johonkin keskeisistä toimipisteistämme.

 

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Neuvontapäällikkönä johdat neuvontapalvelutiimiä ja tuotat metsätilojen arvonmäärityksiin, sukupolvenvaihdoksiin, omistusjärjestelyihin ja verotusasioihin liittyviä palveluita myös itse osana kokonaisvaltaista metsänomistaja-asiakkuuksien hoitoa. Vastaat tiimin osaamisen, toiminnan ja menetelmien kehittämisestä asiakaslupauksen ja -tarpeiden mukaisesti. Osallistut sisäisen ja ulkoisen viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä markkinointi- ja viestintätiimien kanssa. Sinulla on myös neuvontapalveluiden tuotevastuu ja tuotekehityksen johtovastuu. Neuvontapäällikkö on asiakkuuden hoidon ja markkinoinnin johtotiimin jäsen.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Neuvontapäällikön tehtävä on arvostettu ja vaativa asiantuntijatehtävä. Pääset johtamaan asiantuntijatiimiä, kehittämään omaa ammatillista osaamistasi ja asiantuntemustasi samoin kuin neuvontapalveluiden liiketoimintaa osana kokonaisvaltaista asiakkuuden hoitoa Stora Ensossa.” 

 

Millaista osaajaa etsimme?

Tehtävässä onnistuminen edellyttää metsäalan koulutusta sekä vahvaa osaamista metsätilojen arvonmäärityksistä, sukupolvenvaihdoksista, omistusjärjestelyistä ja verotusasioista. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja valmennustaidot, ja teet sujuvasti yhteistyötä eri tahojen kanssa. Sinulla on kokemusta toiminnan kehittämisestä ja uusien toimintatapojen tai palveluiden jalkauttamisesta. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa. Tehtävään sisältyy jonkin verran matkustamista pääasiassa Suomessa.

 

Mitä tarjoamme? 

Liittymällä joukkoomme pääset osaksi monimuotoista työkulttuuriamme, joka tukee sinua uusien näkökulmien löytämisessä ja ammatillisessa kehittymisessä. Saat tilaisuuden edistää uusiutuvaa ja vastuullista tulevaisuutta, sillä uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan fossiilisista raaka-aineista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Meille on tärkeintä, että jokainen meistä pääsee terveenä kotiin joka päivä. Siksi tuemme fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi.

 

Kuinka voit hakea tehtävää?

Voit lähettää meille hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta:

https://jobs.storaenso.com/job-invite/7759/

Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 10.1.2023.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä rekrytoivaan esihenkilöön Tomi Tarnaseen, p. 0400 411 988, tomi.tarnanen@storaenso.com tai rekrytointiasiantuntija Tiina Valantoon, tiina.valanto@storaenso.com.

Tehtävästä riippuen saatamme rekrytointiprosessin aikana kutsua sinut videohaastatteluun ja/tai soveltuvuusarviointiin. Rekrytointiprosessiimme saattaa kuulua myös tausta-, referenssi- ja terveystarkastuksia sekä huumausainetesti. Voit lukea lisää rekrytointiprosessistamme urasivuiltamme.

 

Tervetuloa työskentelemään uusiutuvien materiaalien yritykseen! 

Stora Enson Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Ne ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden ja Baltian toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja edistää parempaa päätöksentekoa. Tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä antavat meille mahdollisuuden uusiin näkökulmiin ja ajattelutapamme haastamiseen. Työskentelemme aktiivisesti lisätäksemme monimuotoisuutta ja toivotamme tervetulleeksi erilaiset hakijat. Stora Enso on tasa-arvoinen työnantaja ja noudattaa syrjimisen vastaisia käytäntöjä.

Katso videomme: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t

Lue lisää millaista on työskennellä Stora Ensolla

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus‑, biomateriaali‑, puutuote‑ ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Stora Enso on myös yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna tehdä puusta. Vastuullisuus on keskeinen osa Stora Enson strategiaa ja liiketoimintakäytäntöjä.

Vähähiiliset, kuitupohjaiset tuotteemme ovat uusiutuvia ja kierrätettäviä. Ne tarjoavat ratkaisuja ilmastonmuutokseen, edistävät positiivisia ympäristövaikutuksia ja auttavat asiakkaitamme tekemään ympäristöystävällisiä valintoja. Stora Enso työllistää noin 22 000 henkilöä. Stora Enson osakkeet noteerataan Helsingin (STEAV, STERV) ja Tukholman (STE A, STE R) arvopaperipörsseissä. Lisäksi Stora Enson ADR‑todistuksilla käydään kauppaa Yhdysvalloissa.

Lisätietoja antaa

Tomi Tarnanen
tomi.tarnanen@storaenso.com
0400 411 988