Ojituksen ja metsänhoidon ammattilaisia Lappiin, Pohjois-Pohjanmaalle, Pohjois-Savoon sekä Lounais-Suomeen

Haluatko toimia alansa johtavassa yrityksessä, jonka kasvunäkymät ovat erinomaiset? OTSO Metsäpalvelut Oy on Suomen suurin metsäpalveluyritys. Tunnetko arvomme palveluhenkisyys, kannattavuus, rehti meininki ja edelläkävijyys omiksesi? Jos haluat kohdata paljon metsänomistajia ja auttaa heitä metsäomaisuuden hoitoon liittyvissä päätöksissä, niin avoimet tehtävät yrityksessämme voivat olla sinua varten! Lisää meistä voit lukea www.otso.fi.

OTSO Metsäpalvelujen metsänhoito ja vesitalous myynnin liiketoiminta-alue hakee kehittyvään joukkoonsa hyvällä asenteella varustettuja ojituksen ja metsänhoidon ammattilaisia Lappiin, Pohjois-Pohjanmaalle, Pohjois-Savoon sekä Lounais-Suomeen.

OJITUKSEN AMMATTILAINEN

Haemme ojituksen ja metsänhoidon ammattilaisia. Työtehtäviin kuuluvat aluksi ojituksen ja metsänhoitopalveluiden myynti ja asiakkuuksien hoito. Myöhemmin työtehtäviin kuuluu myös puukauppa. Toimien ensisijaiset sijoituspaikat ovat Rovaniemi, Ylivieska, Kuopio ja Pori.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa AMK-tason tai vastaavaa koulutusta. Tehtävään valittavalla katsotaan eduksi aikaisempi ojituksen, puukaupan ja metsänhoidon käytännön kokemus.

Arvostamme erityisesti kykyä tehdä tuloksellista myyntiä, itseohjautuvuutta ja vastuullisuutta omien töiden suunnittelussa ja oman työn hallinnassa, liiketoimintaymmärrystä sekä erinomaista yhteistyökykyä ja vastuullista asennetta työtehtävien hoidossa. Nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien sujuva käyttö katsotaan myös eduksi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy voimassa olevan Metsäbiotalouden asiantuntijoiden TES:in mukainen.

Lisätietoja haettavista tehtävistä metsänhoito ja vesitalous liiketoiminta-alueen myyntipäällikkö Tero Kekkoselta, tero.kekkonen@otso.fi, puh. 040 747 3509.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV rekrytointiportaalimme kautta.