OPERAATIOASIANTUNTIJA

Haluamme sinut asiantuntijaksi työyhteisöömme ja tiimeihimme. Tarjoamme vakituista toistaiseksi jatkuvaa työsuhdetta. Toimipisteesi on Hämeenlinnan päätoimistolla.

Päätehtäviäsi ovat puunkorjuuseen ja -kuljetuksiin liittyvät hallinnolliset tehtävät, PEFC-metsäsertifiointi sekä viestintä. Tarvitset tehtävässä hyvää organisointikykyä ja taitoa itsenäiseen työskentelyyn, vaikka teemme paljon myös tiimityötä.  Myös hyvä yksityismetsätalouden tuntemus ja soveltuva koulutus (esim. metsätalousinsinööri) ovat tarpeen. Eduksesi katsotaan myös aiempi soveltuva työkokemus metsäalalta ja viestinnästä.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, joustavan työajan, liikunta- ja kulttuuriedun, lounasrahaedun, kattavat työterveyspalvelut, modernin toimitilan, positiivisen työyhteisön ja etätyömahdollisuuden. Työsuhteessa noudatetaan YT-METO työehtosopimusta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä ja lähetät hakemuksesi, joka sisältää palkkatoiveesi, ja ansioluettelosi, viimeistään 2.6.2024 oheisen linkin kautta; https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/4521503-mhy-kanta-hame-operaatioasiantuntija

Lisätietoja puhelimitse ke 29.5. klo 15-17 rekrytointiasiantuntija Irene Hiedanpäältä p. 050 320 9854, tai sähköisesti Töitä Suomesta Oy:n Teamtailor-rekrytointijärjestelmän kautta.

 

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisenhoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 52 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Kanta-Häme on alueensa merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Meillä työskentelee 24 toimihenkilöä.

Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/kanta-hame