Operaatioasiantuntija

Haemme operaatioasiantuntijaa

vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä päävastuualueenasi on johtaa ja koordinoida Savon ja Kainuun seudun puunkorjuuta. Keskeisiä tehtäviä ovat toiminnansuunnittelu, urakoitsijaohjaus, raportointi ja toiminnan kehittäminen.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää koordinaatiokykyä ja langat pysyvät käsissäsi. Sinulla on hyvät  vuorovaikutustaitoja keskustellessasi niin meidän laanialaisten kuin urakoitsijoidenkin kanssa. Olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen sekä osaat priorisoida. Sinulla on aito kiinnostus puuenergian logistiikkaan, metsäenergian korjuuseen ja asiakkuuden hoitoon.

Arvostamme:

  • Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa
  • Aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivista tehtävistä
  • Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.
  • Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen puunkorjuusta, bioenergiasta ja metsätaloudesta.

Luonteeltasi olet aktiivisesti työhön tarttuva ja pidät siitä, että langat pysyvät käsissäsi. Teet mielelläsi yhteistyötä oman puunhankintatiimisi kanssa ja asiakaskohtaamisista saat sisältöä päivääsi. Olet tavoitteellinen ja sinnikäs sekä henkilönä itseohjautuva ja kunnianhimoinen tekemisissäsi.

Haluaisitko olla operaatioasiantuntijamme? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille sähköpostilla viimeistään 26.3.2023. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään, kun sopiva ehdokas on löytynyt.

Työnantajan kuvaus

Laania on luotettavaa metsänhoitoa ja puukauppaa tekevä Suomen johtava energiapuun hankintayhtiö.  Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja polttoaineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme vastuullinen, vakaa ja paikallinen, yksilöllisesti palveleva kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme.

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisia työhaasteita? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko tulla osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Meitä laanialaisia on jo reilut 100 henkilöä tekemässä 120 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa.

Lisätietoja antaa

Arkisin klo 14-16 Kalle Immonen
kalle.immonen@laania.fi
040 357 2506