OPERAATIOASIANTUNTIJA, KORJUU

Puunhankinta ja metsäpalvelut

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa emoyhtiömme Metsäliitto Osuuskunnan jäsenille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Yhtiö hankkii kaiken Metsä Groupin tuotantolaitosten käyttämän puun. Osuuskuntaan kuuluvat yli 90 000 metsänomistajaa omistavat noin puolet Suomen yksityismetsistä. Olemme sitoutuneet uudistavaan metsätalouteen, joka vahvistaa metsäluonnon tilaa mitatusti.

Toivotamme tervetulleeksi eri taustoista tulevat ja eri elämäntilanteissa olevat ihmiset. Metsä Groupissa on tilaa ja tilaisuuksia monenlaisille osaajille ikään, sukupuoleen, etniseen taustaan, seksuaaliseen suuntautumiseen, vammaisuuteen tai muihin ominaisuuksiin katsomatta – Metsä on meille kaikille. Lue lisää: metsagroup.com/metsameillekaikille.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti.

Nyt haemme

KORJUUN OPERAATIOASIANTUNTIJAA

Lappeenrannan hankintapiirille

Millainen työ sinua odottaa?

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön.

Korjuun operaatioasiantuntijana vastaat korjuun toteutuksesta Lappeenrannan hankintapiirillä. Toimipaikkasi on Savonlinnan paikallistoimisto,  jossa tekee töitä osaava tiimi. Olet tärkeä osa Lappeenrannan hankintapiirin yli 30 ammattilaisen työyhteisöä. Raportoit tehtävässäsi operaatiopäällikölle.

Operaatioasiantuntijana ohjaat korjuutöitä tekeviä sopimusyrittäjiämme, valvot heidän työnsä laatua, kustannuksia ja huolehdit työturvallisuudesta. Varmistat, että luonnon monimuotoisuus huomioidaan kaikissa metsänhoidon töissä. Työsi on hyvin itsenäistä ja suunnitelmallista, mutta se vaatii myös kykyä reagoida muutoksiin, kuten vaihtuviin luonnonolosuhteisiin. Tässä roolissa pääset tekemään yhteistyötä metsänomistajien ja monen eri tehtävässä toimivan metsäammattilaisen kanssa. Ajokortti on tehtävän hoitamisessa välttämätön.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa metsäalan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Edellytämme myös erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Arvostamme alan osaamista ja aiempi kokemuksesi vastaavista tehtävistä on sinulle eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Uuden ajan ura Metsä Groupissa

Varmista kestävä kasvu – löydä polkusi uudistavan metsätalouden ammattilaiseksi. Puunhankinnan ja metsäpalveluiden ammattilaiset pitävät huolta paitsi tehtaidemme raaka-aineen saannista, myös omistaja-asiakkaistamme sekä uuden, elinvoimaisen metsän kasvusta. Töitä pääsee tekemään rauhassa yksin ja yhdessä hyvässä porukassa, yhteiset tavoitteet kirkkaina mielessä. Työmukavuutta lisäävät hyvät digitaaliset työkalut. Uuden ajan uranäkymiä ja työn merkityksellisyyttä tukee sitoutumisemme uudistavan metsätalouden periaatteisiin.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Annamme arvoa hyvälle johtamiselle ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiselle. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Tarjoamme henkilöstöllemme monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kattavan työterveyshuollon, vakuutuksia sekä laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Työhyvinvoinnin tueksi kannustamme henkilöstöämme hyödyntämään  liikuntaetuja ja hankkimaan verovapaan työsuhdepolkupyörän.

Tule tekemään uuden ajan uraa Metsä Groupiin!

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Haun anonyymiyden vuoksi emme kirjaa yhteydenottajista ylös mitään tietoja. Soita siis vain, jos jokin asia tehtävässä tai itse rekrytoinnissa pohdituttaa. Lisätietoja tehtävästä antaa 2. – 12.7. henkilöstöpäällikkö Antti Lähdesmäki, jonka tavoittaa puhelimitse numerosta 050 598 8138 ja 17. – 30.7. tuotantopäällikkö Marko Yläjärvi, jonka tavoitat puhelimitse numerosta 0500 291413.

Anonyymi rekrytointi – näin se etenee

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Hakijan sukupuolta ja syntymäaikaa ei kysytä hakulomakkeella. Henkilötiedoista nimi, äidinkieli, opintojen ajankohta ja oppilaitoksen nimi sekä yhteystiedot piilotetaan haastatteluvaiheeseen asti. Myös  liitetiedostot (kuten ansioluettelo) on piilotettu. Rekrytointia hoitavilla henkilöillä on pääsy haastatteluun kutsuttavien yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakija on valittu jatkoon.

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Hakulomakkeen kysymykset auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esiin anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin huolellisesti. Jos saat kutsun haastatteluun, ansioluettelosi tulee rekrytoijille näkyviin haastattelun tueksi.

Katso video ja lue lisää anonyymistä rekrytoinnistamme.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Huomaathan, että liitetiedostot eivät ole näkyvillä anonyymissä rekrytoinnissa ennen haastatteluvaihetta, joten on tärkeää täyttää hakulomake huolellisesti. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Saat vahvistusviestin hakemuksesi vastaanottamisesta seuraavana aamuna.

Haku on auki 31.7.2024 saakka. Menestystä hakuun!

https://metsagroup.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/MetsaGroup_Careers/details/Operaatioasiantuntija–korjuu_R0004691