OPERAATIOASIANTUNTIJA, KORJUU JA KULJETUS

Haemme Operaatioasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Sata-tiimin alueelle.

Tehtävässäsi vastaat korjuun ja kuljetusten suunnittelusta, toteutuksesta ja ohjauksesta osana operaatiotiimiä. Teet monipuolista yhteistyötä korjuu-urakoitsijoiden, metsäasiantuntijoiden ja metsänomistajien kanssa. Työ on itsenäistä ja vastuullista, ja jossa laatu ja kestävä metsänhoito ovat merkittävässä asemassa. Pääasiallinen toimipisteesi on Eura tai Eurajoki.

Tarjoamme osaavalle metsäammattilaiselle monipuolisen tehtävänkuvan aktiivisesti kehittyvässä ja alansa johtavassa metsänhoitoyhdistyksessä, mahdollisuuden myös etätyöhön, mukavan työyhteisön ja hyvät työsuhde-edut.

Odotamme Sinulta:

  • Soveltuvaa metsäalan koulutusta. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.
  • Järjestelmällisyyttä, yhteistyö- ja organisointitaitoja.
  • Tietoteknistä osaamista, B-ajokorttia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
  • Halua kehittyä ja kehittää.

Palkkaus: YT-METO TES/palkkatoive. Palkitsemme myös tuloksesta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä voidaan täyttää myös jo hakuajalla sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa metsänläheiseen joukkoomme!

Lisätietoja antavat: johtaja, Hannu Justen puh. 044 533 8242 tai metsäpäällikkö, Valtteri Katunpää puh. 050 443 3360 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@mhy.fi

Hakemukset ansioluetteloineen 10.3.2023 mennessä oheisen linkin kautta >> Onnea hakuun!

Työnantajan kuvaus

METSÄNHOITOYHDISTYS LOUNAMETSÄ RY toimii Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa ja on alueensa johtava yksityismetsätalouden toimija. Palveluksessamme on 40 henkilöä ja noin 100 urakoitsijaa. Konserniin kuuluu myös energiapuutoimintaan keskittynyt Lounapuu Oy, jonka toimihenkilötyöt ostetaan Lounametsältä. Liikevaihtomme on noin 23 Me. Tutustu tarkemmin: mhy.fi/lounametsa